1. 101.
    +1
    sonra bu bacaklarını bi güzel genişletti. ve o harika kılsız tüysüz amcıgı karşıma çıktı. kalbim küt küt atıyordu . ve ben kendı kendıme ( bu kız duştan da çıktı şimdi tertemizdir . bi güzel yaliyim dedim ) yatağa geçtim ve o şampuan kokulu amcıgının yan taraflarını üstünü bi güzel emmeye başladım. harika bir duyguydu.. ( farkındayım çoğunuzun gibi kabardı ).

    sonra bu zevkten 4 köşe olmuştu. bende onu kudurtuyordum resmen. dıbına dilimi vurmuyordum . sonra bu başımı tuttu amcıgına dayadı. bende ımffhhhhh diye kokladım. harika bir kokuydu. ve yalamaya başladım... sağ elimin işaret parmağı ve orta parmağıyla amcıgının dudaklarını ayırdım ve o ortasındaki pembe-kırmızı yere dilimi vurdugum gibi bu. ohhhh dedi. yaklaşık bi 7-8 dakika yaladım ben bunu dıbını.

    ve sonra sordum. " bakire misin??? " diye. o da bana " evet " dedi. sonra hemen " şaka şaka, bakire değilim * " dedi. o anda benden mutlusu yoktu.. ( içimden kendı kendıme " olm ne mal adamsın bu kaşar önden nasıl vermemiştir " diye. neyse.. ben benımkının başını bunun dıbına vurmaya başladım. sokmadım sadece dokunduruyordum. sonra hadi ben böyle şeylere gelemem. yapacaksan yap dedi. ve ben yavaş yavaş başını koymaya başladım.

    sonra 2-3 cm daha iteledim ve geri çıkarıp tamdıbını kökledim.. off aman tanrım bu nasıl bişey. o an hiseettiğim duyguyu 100 trilyona satmazdım aq. sonra git gel git gel gitgel yaptım bi 3-4 dk ( a.q geciktirici almamıştım ) ve çıkardım birden karnına boşaldım.. sonra bu üstteki çekmecede ıslak mendıl var getırırmısın hayatım dedı tabi dedim ve bi çırpıda alıp geldim mendili. bi güzel karnını sildi ve hadi aşkım bi daha dedi. ama bu sefer

    hemen boşalma beraber boşalalım dedi. tam boşalacagın zaman çıkar biraz bekle tabi o arada benimkini de parmakla.. neyse 2nci postaya geçtim. yaklaşık bi 6-7 dk sonra ikinci posta alarm vermeye paşladı. hemen çıkardım ve sakinleştirdim tabi o aradayüzük 2 parmagımla amcıgını gibiyorum.. yakşlaşık 1 dk bekledıkten sonra hemen kökledim ve hızlı hızlı yapmaya başladım sonra bu inlemeye başladı ah ah ıh ıhh ıhh hadi hadi hadi.. bu öyle bi inledi ki ohhhhhhh dedi ve boşaldı. dıbının içi çok kaygan oldu falan.

    bende hızlı birşekilde git gel yapıyorum ve o boşaldıktan 2dakika sonra bende içine boşaldım malesef. içime boşalmadın umarım dedi. bende çok üzgünüm kendımı tutamadım dedım. sonra bu yine eşek şakası yaptı ve "merak etme dogum kontrol hapı almıştım =) " dedi sırıtarak. neyse bu hadi gel yanıma uzan dedi. yanına uzandım ve ıkımızde çırılçıplağız yorganın altında.. ben o esnada o güzel memelerini henüz yalıyamadığım için kendı kendıme küfür ediyorum içimden.. neyse yalamazsam bile en azından biraz okşiyim dedim.

    ve elimi sağ memesine attım bi güzel okşadım felan. bu hadi toparlan 1-2 saate gelir bizimkiler şimdiden çık git dedi. tamam dedim. yataktan çıktım hemen 5dk duş aldım ve giyinip çıktım gittim... çok mutluyum binler.. bu gibiş dün saat 15.30 civarlarında oldu. yalan atıyorsum en adi o.ç um. inanmayanlar gibimde bile değilsiniz.. sadece bu guzel anımı paylaşmak istedim... bu kızla yaşayacağım bütün herşeyi burada sizlere anlatacağım binler. takipte olun..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster