1. 1.
    +6 -2
    22. entry kadar yazdım amk okuyun ipneler bi iyilik yaptım size

    şimdi öncelikle cool adam ne değildir ondan bahsedeyim. birincisi cool olacam diye asosyal yada antisosyal bi imaj çizmeyekten kaçının. cool adam son derece sosyal olandır.
    mevcut ortdıbınızda sabah naber lan yarraam şeklinde muhabeetinizin olduğu arkadaş ortdıbınız varsa orda cool olamazsınız boşuna uğraşmayın si zaten bizim osmansınızdır. yeni bi ortamda yakından tanımadığınız bayanların yanında oluşturun bu cool tavırlarınızı.

    kendinizi hemen ortaya atmayın. kenardan izleyin ama izlemiyo havası yaratın. fakat ilgisiz tavırlarınız arasında ciddi bi dikkatiniz olsun. konuşurken siz konuşmaya başladığınızda herkesin sizi dinlediğinin farkında olun. tabi burda ses tonu ve bakışlar çok önemli kriterlerdir. söze başlayıpta giblenmemezlikle karşı karşıya kaldıktan sonra bi kişiye anlatarak söze devam etme durumuna sakın düşmeyin.

    ağır olun ama sakına ağır abi olmayın. soğuk bi yaklaşımınız olsun. kişisel özelliklerinizi sakın ön planda tutmayın. hatun kişiler kafalarında sizinle ilgili ilk profili çizdikten sonra ara ara ortaya çıkaracağınız özelliklerinizle oluşan profili yerlebir edecek hafif bi gizem yaratabilmelisiniz. sürekli kendiniz hakkında bi merak uyandırabilmelisiniz.

    kesinlikle kendinizi övmeyin. başkalarının şöle böle şeklinde anlatacağı durumları basit bi olay gibi geçiştirin.

    birileriyle sürekli sohbete başlayan taraf değil sohbete başlanan taraf olun. siz gitmeyin karşıdaki gelsin. hatun kişilerle sakın göz göze gelmeyin. göz göze geldiğinizde de yakalanan değil yakalayan taraf olan. yani ilk bakan siz olmayın.

    ilgisiz davranın ama son derece de ilgili olun. bi hatuna değil birden fazla hatuna odaklanın. ama sakın abaza ruhunuzu ortaya çıkarmayın
    ···
   tümünü göster