1. 1.
    +14 -4
    öyle bir sevgili istiyorum ki,

    bakmaya kıyamayım, kendimden bile kıskanayım, sakınayım. hem nazarlar değmesin diye sessizce, gizlice yaşayayım onu; hem bağıra çağıra anlatayım herkeslere sevdamı. misk kokan tenine hapsolayım, ruhumu kaybedeyim, benliğimi bulamayayım gözlerinin derinliklerinde. aldığım her nefeste o olsun, onunla başlasın günüm, onunla kapansın gözlerim. bir ibadet gibi usul usul adını zikredeyim, allah'a dualar edeyim "onu benden alma" diye. üzerine titreyeyim bir annenin şefkatiyle.

    yanyana durmak yakışmasın bize, kumrular gibi sevişelim. çoğuldan tekliğe ulaşırken, yani bedenlerimiz ve ruhumuz birleşirken yarin kulağına "senindir ömrüm." diyeyim.

    dudaklarım dudaklarında, gözlerim gözlerinde, yarin güçlü kolları sarmışken bedenimi, yavaşça onun olayım, içime alayım erkeğimi. saatlerce sürsün sevişmelerimiz, terlerimiz birleşsin, kanımız karışsın. yaksın aşkı beni, eritsin, öldürsün... öyle sevsin ki... anka kuşu misali tekrar tekrar doğayım küllerimden. hayatıma anlam yüklesin, en güzel hikayem olsun.

    sevinçlerimi ,üzüntülerimi onunla yaşayayım. ağlayayım omzunda içli içli. tutsun elleriyle yüzümü, öperek silsin gözyaşlarımı. saçlarımı okşasın, boynumu öpsün. sonra yine sonra yine sevişelim tutkuyla, ilk gece gibi heyecanla.

    bitmesin aşkımız asla. bırakmasın başbaşa beni onsuz bir hayatla. kalsın hep yanımda, yanımda, yanımda...

    öyle bir sevgili istiyorum ki, sonum olsun!

    edit: yazım hatalarıyla dolu bir yazı idi.
    ···
   tümünü göster