1. 26.
    0
    @1 anlamadığım birşey var kardeşim. sen evli birisin, iki çocuk sahibi, hem de am+züt+meme'den ibaret bir kadınla evlisin. seni gerçekten anlayamıyorum kardeşim. şu yaptığın, şu yaptığın ayıp değil mi? her gün yorucu ve stres dolu olan iş yaşamında, sen o maun ağacından masanda otururken azgın sekreterler gibi her saat patronun odasına gidiyor, herife yapmadığın muallaklik kalmıyor. bilmiyor muyuz sanıyorsun? biraz zam ve biraz zevk için zütünü altın tabağa koyuyorsun kardeşim. yapma. etme. eyleme. bak kardeşim, seni asıl meseleye girerken tekrar uyarmak istiyorum. muallaklik iyi bişey değil. erkeğin am+züt+meme'ye ihtiyacı var. sen sen ol, bu ihtiyaçlarının dışında birşey isteme. şimdi...

    hiç mi utanman yok? her gün, saat başı patronuna sürttüre sürttüre geçirdiğin o 8 saatlik zamandan sonra eve geliyorsun. ne olursa olsun, işe giden her erkek gibi yoruluyorsun. çocukların etrafta gezinirken, biraz dinlenmeye ve eğlenmeye ihtiyacın oluyor. anlıyorum. bundan ötürü de nete oturuyor ve biraz eğlenmek isteyen herkes gibi inci sözlük'e giriyorsun. fakat, e sen burada da muallaklik yapıyorsun be kardeşim? oldu mu? söylesene oldu mu? sen burada bile muallakce zevklerinin peşindesin. buna hakkın var mı? zütünü mü kaşındırıyor kız ismi alıp yannan aramak? eğer diyorsan sıkıldım karımdan, seni en iyi kadınlara zütürelim kardeşim. yeter ki böyle şeyler yapma, bizim de gözümüzü yorup kafamızı gibme. haydi kardeşim, sağlıcakla.

    sevgilerle
    -bir dost-

    baktım ki, sana attığım mektupların ardından inci sözlük'te yine muallakliğin tavana vurduğu başlıklar açmışsın? sana yapma dememiş miydik amın feryadı? söyle, dememiş miydik? biz de her gün galon galon dosya arasında sıkışıp eve yorgun argın geliyoruz, biz de eğlence, geyik, sohbet arıyoruz. ve inci sözlüğe giriyoruz. ardından.. yine seni görüyoruz huurnun evladı! yine muallakliğin had safhada olduğu başlıklar açıyor ve bizim kafamızı gibiyorsun. yeter. artık yeter. bu gidişe bir dur demenin zamanı geldi. sürttürdün ses etmedim, domaldın ses etmedim. bütün belgelerin elimde harun, ilk mektuptaki bir dost da benim. bütün şirketi toparladım. onlar da senin muallakce başlıklarından şikayetçiler harun. haarun! bekle amın feryadı! geliyoruz. seni öldürüp karını gibmeye geliyoruz. geliyoruz!

    "karına" sevgilerle
    -patronun-
    ···
   tümünü göster