1. 1.
    -2
    Beyler her zaman gırgır taşşak ama bugün ciddi bi konuda yardımınıza ihtiyacm var . Unutun şimdi @2 de nasıl gibertirimi falanda destek çıkın , birazdan paylaşıcağım face adresi bi yavşağa aittir , aklınıza gelen her kıza yavşıyan birisi , olayın detaya inmek biraz uzun olduğundan kısa kesicem , sadece yardımcı olursanız teşekkür ederim şimdiden , ayrıca elimde hotfile ve rapid premium var eğer yardımcı olursanızda ö.m dan premium isterseniz size geri dönüş yaparım.

    http://www.facebook.com/p...le.php?id=100001191488755

    sol altta şikayet et e tıkla
    sahte profil de
    gerçek bir kişiyi yansıtmıyor diyip gönder de

    Yapılıcak işlem bu kadar.Şu profili kapatırsak kralız beyler , dediğim gibi şikayet eden benden pm atıp hf veya rapid dilediği premiumu istesin , bende geri dönüş yapıp veriyim , iyi niyet göstergesi olarak (:

    17 kasım ( Edit ) : Adamın hesap hala kapanmadı , her şikayet edene , pm atana hf pre dağıtıyordum , artık isteyene kaspersky lisansda vericem , çocuğu şikayet edip foto alıp , bana foto linki ile pm atmanız yeterli .

    Özet : çocuğu şikayet et , foto al , foto linki ile beraber pm at , yada konu içine mesaj bırak , kasper lisans veya hf pre hangisini istiyorsan söyle , pm yolu ile veriyim . hadi pay pay
    ···
   tümünü göster