1. 1.
    +4
    elinde olmayan binler için tekrardan yayına koyuyorum

    bak kardeşim
    bir haftadır işe gitmiyorum. gunde 2 saat uyuyorum ve gunun 22 saati bilgisayar başındayım. neden mi? cunku seni hep takip ediyorum. seni takip edicem diye işten atılmam an meselesi. gunlerdir aynı başlıkları acıyorsun ve hala böyle gibimsonik başlıklar acmaya devam ediyosun. nası bi insansın lan sen? senin ızdırabını giberim cocuk. agzını yuzunu giberim senin. yeter lan gibtir git bu sözlukten a.q. yada adresini ver gelip agzını burnunu kıracam.

    bak abi..
    abi diyorum cunku benden yasca buyuksun ben lise 2.sinifa gidiyorum ancak beni anan zaa xd'cilarla karistirma..ben kucuklugumden beri hep sinirliydim ve bunun ustune ergen siniri'de eklenince inan gozum hic birsey gormez oldu.. lakin konumuz bu degil, ben buraya giriyorum biraz guleyim, biraz egleneyim diye.. inanirmisin sene basindan beri ders calismiyorum devamsizligim simdiden 16 gun.. niye diye sorarsan seni takip ediyorum senin yuzunden ailem beni pgibolog'a goturucek ve ruh hastasi oldugumdan supheleniyorlar..ve takiplerim sonucu ulasmis oldugum bir sonuc var.. sol frame'de ne zaman gibimsonik bir baslik gorsem yine diyorum yine o abi yine baslik acmis ve benim sinir katsayim bu sefer iki katina cikiyor.. yeter gercekten yeter bu durumunda bir dozu olmali ve sen gercekten abarttin.. yarin okula gitmeyecegim ve okuldaki butun arkadaslar okulu kırıcaz.. simdi sen yine sorucaksin neden diye.. site admin'iyle gorustum ip adresini aldim ve ev adresini tespit ettim.. butun arkadaslarimla yarin sabahin erken saatlerinde evine gelip senin hayatini gibicez mahallen'de anan zaa diye tezahurat yapicaz.. daha sonra zula yapmis oldugumuz; kelebek, rambo bicagi, çakı vb. emanetleri gelip senin gotune sokacagiz..

    bilgin olsun istedim,

    tesekkurler

    bak arkadaşım sana söylüyorum. ben 35 yaşındayım ve hala annemle yaşıyorum. hayatım boyunca hiç çalışmadım ben. liseyi 7 yılda bitirdim. annemim emekli maaşıyla geçiniyoruz ve ben sürekli burdayım. 120 kiloyum belki merak ediyorsundur. bu cüsseme rağmen hayatımda hiç kavgaya girmedim. yumruk nasıl atılır bilmem bile. ama sen arkadaşım sen bu uyuyan devi uyandırdın. açtığın bu yannan kafalı başlıklarla beni çıldırttın günlerdir. sen nasıl bir huur çocuğusun ki sen, ben hayatımda ilk kez kendi başıma alışveriş yaptım dışarı çıkıp. silah dükkanına gidip annemden çaldığım parayla pompalı tüfek aldım. ve senin o pislik dolu beynini patlatmak için sabırsızlanıyorum. ip adresinden ev adresine ulaştım ve senin hayatını gibmeye geliyorum. bekle amın feryadı bekle beni. g-e-l-i-y-o-r-u-m!

    bak kardeşim
    iki haftadır işe gitmediğim için atıldım. sevgilimden ayrıldım ona vakit ayıramadığım için. günde 2 saat uyuyup geriye kalan zamanda burdayım. nedenmi? çünkü seni takip ediyorum. neden böyle gibimsonik başlıklar açıyorsun? neden 'anan zaa xd'diyip sözlüğün ağzına sıçıyorsun? senin ızdırabını giberim çocuk.ip adresinide aldım sonunda ordanda ev adresini aldım. geliyorum lan bekle beni liseli sana hayatının dayağını atmaya geliyorum.

    bak kardeşim
    ben bu internete ayda 29 milyon domalıyorum, köyden 2 çuval fındık geldi tek besin kaynağım bu anlıyomusun, arasıra balkona çıkıp çöp kamyonlarını seyretmekten ve buraya yazmaktan başka hiç bi mutluluğum kalmadı, ecdadunu giberün, bi kaç satır yazsan noolur, şukuya bas bari binin dölü hesabından para mı eksiliyo, tinerci arkadaşlarım var yemin ederim pıçaklarım seni, özür dilerim biraz kaba oldum sabahtan beri yediğim fındıklar yüzünden cinsel arzularım kamçılandı , evde gibicek hiçbişii yok biraz sinir yaptı bu bende anlıyosun dimi beni. hiç mi sülalende gerizekalı yok senin, gülme senin başına da gelir, bak yeminederim beddua ederim çocuğun gerizekalı olur.

    bak kardeşim. ben 30 yaşını geçmiş askerliğini bitirmiş bi elemanım. sana söylemeliyim ki cidden çok abazanım ayrıca 3 aydır karımı göremiyorum. ve şu anda abazanlığın sınırına dayanmış bir biçimde sana bakıyorum ama sen nasıl bir huur çocuğuysan günlerdir saçma sapan girdiğin o entrylerine illa bir yannan sokmamı sağladın. bak huur çocuğu ben eski hacker'im tamam mı?. şimdi ip adresinden ev adresini buldum. ve tabancamı kapıp o pislik dolu beynini parçalamaya geliyorum . bekle beni amın feryadi bekle g-e-l-i-y-o-r-u-m !
    ···
   tümünü göster