1. 1076.
    +10 -3
    babamın kebapçı dukkanı var amk. bende işte ona yardım ediyorum. servis falan yapiyorum dükkanda ama dışarı servise çıkmıyorum yani.o günde babam eve bırakcaktı beni amk arabayla tam o sırada telefon geldi.tam bizim evin ordan 7.katta birisi dürüm istedi tabi babamda beni bırakırken iki dakika çıkıp ver şu dürümleri dedi. çıktım 7 kat amk. açtı kapıyı bi çocuk. verdim dürümleri. afiyet olsun diyiceğime kolay gelsin dedim çıktım. asudhasd
    --
    yine dükkandayım. öküz gibi müşteri var. dükkan full dolu amk. bende elimde tepsi boşları falan almışım öküz gibi. çat bi düştüm tabaklar bi yana ben bi yana tepsi bi yana. herkez gülüyor tabi asudhasuhd.
    ---

    binler bu en fenası. ilkokuldayım. 4. yada 5.sınıf işte.r ve l leri söyleyemiyorum(halaada söyleyemiyorum amk). y diyorum onların yerine neyse işte ama bi sorun var o zamanlar. konuştuğum gibi yaziyorum. yani bildiğin yazarkende r ve leri söyleyemiyorum o zamanlar amk. neyse müdür çağırdı yanına. dedi bi dilekçe yaz.ben ağlamaya başladım amk. dedi noldu niye ağlıyorsun falan bende söylemiyorum amk. işte noldu oğlum falan filan odada 3 4 tane daha hocada var amk.en sonunda demiştim hocam ben konuştuğum gibi yaziyorum diye. çok utanmıştım o zaman amk. fena utanmıştım hemde. yerin dibine girmiştim.
    ···
   tümünü göster