1. 376.
    +6 -1
    öpülmekten hoşlanmıyorum, öpmeyi de sevmem hem, insan sevgisini ifade etmek için çok daha hijyenik yollar bulacak kadar kabiliyetli bi canlı bence.

    tatlı sevmem, sadece profiterol ve dondurma, bunları bulduğum zaman gerçekten çok yerim ama, ... ısrar edildiği için değil, canım istediğinden.hem zaten ben çok yemek de yemem, bişeyi yemem için ısrar edilmesinden nefret ederim, istemiyorum kelimesinin muhakkak başka anlamları da vardır,ama zannetmiyorum ki o anlamlardan herhangi biri bir kabalığa tekabül etsin.ben sadece "istemiyorum".

    salaş giyinmeyi severim, tabi ki sırf örtünmek için giyinmem ama, benim için güzel kıyafet sadece rahat ettiğim olduğundan,ve sadece eski ve üstümden dökülen kıyafetlerle çok rahat olduğumdan, yeni elbiseler gerginleştiriyo beni, herkesin yeni giyinmesi ise iyice delirtiyo.ben herkesin çıplak olduğu bi dünya tabii ki istemiyorum ama, çok da giyinilmesin bence.

    komplekslerim fobilerim olabiliyo,ben bi insanım, bunlar normal şeyler, sadece üstünü örtmeyi reddedip varlıklarını kabulleniyorum hepsi bu.kalabalıkta olmak bunu tetikliyo.

    akrabalarımı çok seviyorum ama, çok soru sorulunca geriliyorum. kendimi yanında rahat hissettiğim insanların yanında zorla susturulmak zorunda kalabilecek raddede çok konuşabiliyorum,ne kadar üzgün de olsam neşeliymiş gibi de yapıyorum,ama kendimi rahat hissetmek zorunda bırakılmayı kabul edemiyorum.

    geleceğe dair onlarca hayalim var, gerçekten çok hayalperest bi insanım ben,her biri de kurduğum zaman beni mutlu ediyo,ama geleceğimle ilgili safi eğitim ve iş odaklı sorular sorulduğunda sıkılıyorum, cevap vermek yoruyo. benim için eğitim konuşabildiğim yazabildiğim, işse altıma işeyip sıçmadan tuvalete gidebildiğim an hallolmuş konulardı hep, sonrasındakilerin tamamı ayıp olmasın diye yahut merakımdan öğrendiklerim,ki;ben bana eğitimimi soran bi çok kişiden daha çok şey biliyorum. sonuç olarak;bana hayallerim sorulduğunda bile kıyıp anlatmazken, başkalarının hayallerine hitap etmekten rahatsız oluyorum.

    el öptüğüm zaman para veriliyo olması güzeldi,ama bilinç altıma üste para verilerek yaptırtılan bi eylem olarak kazındığından bi nebze rahatsızlık duymuyo değilim, geleneklerime bağlıyım ama, gündelik sınırlar çerçevesinde, yarın kimse oğlunu kesmeye çalışmayacak mesela dimi?ama buna müdahale edemem, neyse.

    ben daha küçükken,bi çok bayram yalnızlıktan ve memleketime olan uzaklıktan üzülüp gariplik hissetmeyeyim diye, cebime harçlık konup evden uzaklaştırıldığım için, muhtemelen;bayramda evimden bi şekilde uzaklaşmak hüzünlendiriyo beni, arkadaşlarımla kız kaçıran patlattığım bi sokaktan çok eline doğduğum insanların maşallahlarını duymayı tercih ettiğim yıllarda, doğduğum eller çok uzakta kaldığından, hüzünlenirim böyle günlerde çok.bu arada, duygusalım nahifim ama o kadar da değil, kimsenin ne duygusunu ne de başka bişeyini sömürmek niyetinde değilim, sadece evimi çok seviyorum şimdilerde hepsi bu.

    yalnız olmanın eğlenceli taraflarını keşfettiğimden dolayı, kalabalıklardan aynı tadı alamıyorum, beynimdeki -beni mutlu eden- farklılıklar sosyal alanda ciddi sorunlara tekabül ediyo diye, yani sırf bu yüzden üzülecek değilim, insanlar muhakkak sevilesidir;ama ben pek sevemiyorum, yeterince sevemediklerim sorunu kendinden bilip gönül koyduğu zaman daha da kötü hissediyorum.

    benim samimiyetle sevgimi gösterdiğim herkesi gerçekten seviyorum, onları yaşadığım kısa hayatta tanımış olmak mutluluk verici benim için,ama sevmediğim insanlara seviyormuş gibi yaparak gerçekten sevdiklerime ihanet ettiğimi düşünüyorum,ve bence bu hiç de etik bi davranış deil.hem, sevilmeyi hakedenlerin emeğine tecavüz olurdu bu.sevmediğim insan, yüzümdeki yalancı gülümsemeden değil, yüzüne asla bakmamamdan bunu anlamalıdır bence,ve ben;mecburen kimsenin yüzüne bakmak istemiyorum.

    bugün bayram, benle yahut bensiz herkes bunu kutlamalı,ve herkes mutlaka hakediyodur mutlu bir bayramı.ama insanların sırf bayram diye benden mutlu olmamı beklemesini istemiyorum.

    Sırf bunları söyleyebildiğim için yarın daha farklı davranabilecek aykırılıkta yahut özgüvende biri değilim,ama en azından insanların benim hissettiklerimi bilebilme ihtimalini artırmak dahi biraz iyi geliyor, herkese bolca anlayış, sınırsız empati, yeterli sevgi ve bazen de hoşgörü diliyorum.

    herkesin bayramı kutlu olsun.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster