1. 1.
    +1 -5
    işten çıkmıştımki haberlerde sokaklarda artan suç oranını ile ilgili haberler vardı. Bahsedilen yer karaköy. Yoldan çevirdiğim ilk taksi ile karaköy demem bir oldu. Taksici ile giderken durağın kartvizitini aldım ve adamın adını. Uzun bir yolculuktan sonra indim.
    89 lira dedi. Neden 90lira değil anuna kodum diyerek 100lira verdim. Üstü kalsın pekekent diyerek uzaklaştım.
    20 metre ileride sokak lambasında 2 huur gördüm. Fiyatlarını sordum. Biri ilk zütten vermem diyerek lafa başladı. Onu es geçtim ki sevişmede sıkı büzüğe giremezsen o sevişme sevişme değildir arkadaş.
    Diğeri ise ayakta 75, yatakta 150 toplam 2 saat dedi. 1 posta ayakta 1 posta yatakta 200liraya anlaştım. Taksiciden aldığım kartviziteki numarayı aradım. Telefonu açana hüseyin amcayı karaköye istediğimi söyledim. Karaköy çok uzak karşıda diyerek lafa girişti. Hüseyin amcayı istiyorum karaköye gelicek ve beni buradan alıcak. Yoksa ırzınızı giberim itoğlu itler diyerek suratına kapattım telefonu.
    Bu arada huur ile ara sokakların biraz oyalandık. inanın çok güzel saksafon çalıyor. Notalara ve nizama acaip dikkat eden biri. Bir zaman geçtikten sonra hüseyin amca geldi. Atladık arabaya. Gazla amca gazla dedim.
    Adam biraz şaşırdı ve o adrenalinde bastı kaza kökledi. Oan deliler gibi başladık arka koltukta sevişmeye. Hüseyin amca nereye diye girişti birden. Beni bırak sen yola bak dayı dedim.
    5 posta sonunda artık kaburgalarım kasılmaktan gözüküyordu. Bir sigara yaktım yeter bu kadar dedim. huurda istedi, vermedim. Neden diye sordu. Çünkü sen benim sürtüğümsün diye cevap verdim.
    Bu beni kesmemişti. Bu kadar sevişme, içgüdüsel olarak beni tatmin etmemişti. Benim birşeyi yapmam gereklidiy. Sevişme üstüne ne iyi yapılır diye düşünmeye başladım. Bir an taksiyi kenara çektirdim ve kızı aşağı aldım. Sürtük diyerek boğaz köprüsünde tokat atmaya başladım. Her tokat attıkça sanki ruhani olarak 10 orgazm oluyordum. Kız artık o kadar tokat yemiştiki bir sonraki tokatın nereden geleceğini anlamıştı ve sonunda ağlamaya başladı. Yeter bu kadar yeter acıyor. Acıtıyorsun istemiyorum diye haykırdı. Yanımızdan geçen arabalar bizi sanki normal birşeymiş gibi karşılıyor ve hergün sürtük döven bir adam görüyorlar gibi yadırgamıyorlardı.
    Kız artık ayakta durucak hali olmadığından yere düştü. Bıraktım ve pantalonumu çıkardım. Hergün giydiğim beyaz boxerım vardı altımda. Dede boxerım.
    O büyük düğmeli işeme deliğinden küçük asoyu çıkardım ve kızın yüzüne işedim. O sıcak sidik ve tazziği ile sürtüğün yüzündeki tüm makyaj aktı.
    Onu orda bırakıp hüseyin amcanın yanına oturdum ve gazla amca dedim. Bir sigara yakmak için elimi züt cebine atmak istedimki. Hassktir diyerek pantalonu kızın yanında bıraktığımı farkettim. Hüseyin amcadan bir sigara aldım. Samsun 216. Amca ot bu ot içilmez diyerek mırıldanarak yaktım. Eve geldik. Pantalonda yoktu ve taksi parasını nasıl ödüyeceğimi bilmiyordum. Herhalde 150 lira tutardı. Gözümü hüseyin amcaya diktim.
    Adam birden irkildi. Benimle sevişmiyeceksin değil mi dedi. Güldüm. Yok dedim ve indim taksiden. Kusura bakma dedim olayları biliyorsun unutalım ve arkadaş kalalım dedim amcaya. Birşey demedi ve gaza bastı. Herhalde benden biraz uzaklaştıktan sonra mırıldanarak içinden orspuu cocuğğ dedi. Yada ben öyle hissettim. Bitmemişti oysaki herşey. Bitmemeliydi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster