1. 1.
    +1
    sesizlik sarmıştır dört bir yanı, güzel bir gün, güneşli bir hava ve bir kaç turna havalanmıştır hapisane semalarında. gay oğlan vurmuş başını hapisane avlusundaki yaşlı bir ağacın gölgesinde huzur içinde yatmaktadır. çıkacağı günü, sevgilisi haydar ı ve onunla yaşadığı erotik geceleri düşler. tam bu esnada gözlerini açar ve hapisane avlusunda onun ve ringolar isimli çete üyeleri dışında kimsenin olmadığını fark eder. fırtına öncesi sesizlik sarar bir anda her yanı. kuşlar bile susar. bir anda gay oğlanın üzerine çullanır ringolar. bağırır, ağlar , yalvarır ama yardıma gelen olmaz. ringoların reisi elindeki usturayı gay oğlanın boynuna yaklaştırır ve işaret parmağını dudağına zütürerek "sussssss" der. bir yandan döverek , bir yandan ufak çaplı yaralar açarak gay oğlanı sırayla ifaa ederler.
    akşam karanlığına doğru hapisane üzerinden geçen turnalardan biri, eşini takip eder. gelirler bir su kenarına su içmeye. bir çıtırtı duyulur çamlıklardan . ve bir silah sesi havada yankılanan. ölür erkek turna su dibinde.
    gay oğlan o gece yemin eder . an içer intikdıbının büyüklüğü üzerine. bu gay oğlanın hikayesinin sonu değil, hiç yaşanmaması dilenecek olan olayların başlangıcı dır
    ···
   tümünü göster