1. 1.
    +11 -4
    daha düne kadar aynı sofrada yemek yiyip aynı masada kağıt oynadığımız; aynı kaderi paylaşıp birlikte güldüğümüz, birlikte ağladığımız amın feryatlarına soruyorum.

    evlenince adam mı oldunuz, sınıf mı atladınız, kategoriniz mi değişti, başınız göğe mi erdi.

    nedir bu ağır adam tripleri, nedir bu afili havalar, ben evlendim olgunlaştım havaları ha. daha düne kadar belaltı muhabbetine doymayan huur çocukları bugün kalkmış en yakın dostuna abaza gözüyle bakıyor. halbuki biliyorsun o kardeşinin senin için ne kadar çok fedakarlıklar yaptığını, onun seni öz kardeşi gibi sevdiğini, sana değer verdiğini, cebindeki tek kuruşu dahi seninle paylaştığını hastanede sana refakatçilik ettiğini, seni en zor gününde bile yanlız bırakmadığını, o evlendiğin kevaşe seni reddettiğinde it gibi zırlarken seni teselli ettiğini, senin yüzünden başını derde soktuğunu ve daha bir çok şey.

    ama evlendin ya artık bambaşka bir evrene geçiş yaptın değil mi? bekar insanları artık ayaktakımı olarak görüyorsun itiraf et. hepsi birer abaza ve aslında hiç birisi muhabbet edilecek, selam verilecek tipler değil öyle mi? dün eleştirdiğin insanlarla aynı düşünce tarzına sahip olduğunu neden saklıyorsun peki ikiyüzlü herif?

    demek ki sen en başından beri sinsi bir şerefsizdin.
    demek ki sen kalbi kirli iğrenç bir yaratık idin.
    demek ki sen başkalarının eşine ya da kız arkadaşına kötü gözle bakıyordun.
    demek ki senin kendine güvenin yoktu.
    demek ki sen başkalarını da kendin gibi adi ve aşağılık olarak biliyordun.

    gibtir ol git asıl sen bizim gözümüze gözükme, gördüğümüz yerde rencide ederiz seni itoğlu it. senin gibilerine hakkımızı helal etmiyoruz huurnun evladı. sen adam değilmişsin, adamlığı geçtim sen insan bile değilmişsin. iğrenç rezil pis bir yaratıkmışsın, ama herkesi kendin gibi bilme, sen evli iken de başkasının namusuna yan gözle bakarsın ama biz onları hep bacımız olarak gördük. biz sana asla muhtaç değiliz ama bir gün bize muhtaç hale gelirsen bil ki artık biz eski dostların değiliz.

    seni tanıdık ve senden nefret ettik.
    ···
   tümünü göster