1. 1.
    +2
    lan binler bakın şimdi..

    burada edilen küfürlerin haddi hesabı yok hepimiz biliyoruz. aslında sözlük bizi gerçek hayata alıştırıyor huur evlatları

    varan 1.. askerlik. askerde yiycegimiz küfürlere ayarlara aşikar olmuş olucaz. ne bileyim en azından aramızda olan gençlerin halkın sesinden üstlerden yiycegimiz olası küfürlere karşı ayar verme kabiliyet ve yetenegimiz artıcak veyahut yedigimiz ayarla kalıp komutan haklı beyler sesleri arasında susup kalıcaz beyler. bu konuyu anasının dıbına kadar açabilirim ama uğraşmam giberim.

    varan 2.. aramızdaki ezik sünepe kimilerimizin dışardaki o kaçtıkları sokak kültürüne eğitiyoruz. belkide ortamımızda dışladığımız binler var şuan aramızda herkez birine benzetiyordur kimilerimizi gerçek hayatından öyle değilmi binler ?

    varan 3.. varan 2'de bahsettiğim binlerin arkadaş ortamındaki kendine olan özgüvenlerini tavan yaptırıyoruz. burada öğrenmiş olduğu iki küfür iki ayar onların dışarıda artık eskisi kadar sokak kültürüne karşı savunmasız ezik olmadıgını hissettiricek.

    varan 4.. aramızda tahsilli birçok arkadaşımız vardır pek tabi yada hayattan sıkılıp bunalan tek derdinin inci sözlük olduğunu birçok bin var burada biliyorum. hepsinin kafasını dağıtıyoruz farkında olmadan.. anasına avradına işine gücüne hayata derslere kısacası gün içerisinde yaşadığı tüm olumlu olumsuz eylemleri içinde biriktirip gelip burada bağımsız ve özgür birşekilde kendini ifade edebiliyor insan..

    bu ve bunlar gibi birçok hisleri tetikliyoruz binler hepimizin burada tek sorumluluğu inciyide inci yapan, olduğumuz gibi davranmaktır bundan vazgeçmiyelim!

    özet : iyi olucak iyi.. yaşayın yaşatın incimizi binler
    ···
   tümünü göster