1. 226.
    +1 -2
    bu iş çok riskli bir iş, hiç iz bırakmayacaksın, maillerini düzenli olarak temizleyeceksin, explorerın geçmişini sileceksin, telefonunun arama kayıtlarını, mesajları falan sileceksin. çok dikkatli olmak gerek. ama ben bir hata yaptım, bir tane mesajı silmemişim, sadece tamam teşekkürler yazıyor mesajda. eşim dedi bu ne?
    araba işini biliyordu eşim, o konuya bağladım, epey bir zaman geçmişti üzerinden ama dedim servis konusunda bir şey sordu falan, bir şekilde geçiştirdim. ömrümden 3 yıl gitti o zaman dıbına koyim.
    nilay'la buluşmak için fırsat kollamaya başladım, kabul etmişti ama fikrini değiştirmeden bir an önce halletmeliydim. bi iş çıkışı bi bahaneyle gel dedim, ikna oldu, akşam onu bir yerden aldım benim arabayla, yine tenha bir yere gittik.
    sadece konuşacağız diye söz verdim. epey bir konuştuk, sonra elektrik giderek arttı, yine yiyiştik orda. onu ilk gördüğüm zaman dekoltesinden dikizlediğim memeleri ağzımdaydı, tabi tam açamadım, ancak yakasından aşağı gidebildiğim kadar, ama oraları da kıpkırmızı ettim.
    çok kızdı, nasıl saklayacağım bunlar falan dedi ama çok da hoşuna gitmişti.
    ···
   tümünü göster