1. 1.
    +2
    saçmalık. aşk olmaz ki gelme gideceksen diyebiliyorsan, tüm kötülüklere inat tek bir güzel an, söylenen tüm çirkin laflara karşı duran bir tek sevgi sözcüğü, nefretle çekişen aşk, kötülükle canhıraş savaşan iyilik, menfaatin kanlar içinde bıraktığı masumiyet için gel sen. bu huur şehrin insanı mutsuzluğa zorlayışına direnen gülücüklerle gel sen. gideceksen de gel. gideceksen daha çok gel hatta, gidişine yanmak bile birini hiç bulmamış olmaktan iyidir.

    nedir aşk? elinde bir yular misali karşındakinin boynunda asılı ip, at gibi birşey mi karşında duran adam/kadın, sen istemeden hareket edemeyecek bir köle... hı?
    git sen arkadaşım, istediğin zaman git, istediğin zaman gidecegini bile bile gel, istediğim zaman gidebileceksem geleyim. sen istiyorsun diye kalacaksam çağırma ne olur, ben kal dedim diye kalacaksan gelme asıl. çözmeyi bilmeli iki kişi, birlikte oluşturduğu yumağın iplerini. gidebilmeli insan ve gidebilecekse gelmeli.

    gideceğine dair vahiyle gelsen, gel yine de. sen ağlarken ben dokunayım gözyaşlarına, birbirimize anlatalım hayallerimizi. tek bir güzel an, bir saniyelik mutluluk için de olsa gel.
    ···
   tümünü göster