1. 1.
    +7 -2
    evet ben!
    7 24 mala vurma hesapları yapan ben..
    7 24 os1 çeken ben..
    inciye gelip "naber lan at yannanları" diye muhabbet eden ben..
    işi gücü dalga olan, arada sırada "yok mu şöyle güzel bi züt capsi" diye haykıran ben..
    kısacası aşktan uzak olan ben..

    Aşık oldum.En güzel yanı platonik değil.O da beni çok seviyor.Ama aramızda mesafeler var be dostlar. Aşkı körükleyen de o oluyor gerçi.. Ama anlatılmaz yaşanır be bu duygu.. Kim derdi eli gibinde joker reyiz bunları diyecek..
    Benim elim ayağım birisi için hiç titrememişti panpalar..
    Hiçbi zaman bi insana böyle bağlanacağımı düşünemezdim panpalar..
    Kimse için ağlayacak kıvama hiç gelmemiştim panpalar..
    Kimse bu kadar değer vermemişti bana panpalar..
    Bi insan bi insana her yönüyle uyar mı panpalar? Uyuyormuş işte.. Aynı anda aynı şeyleri söylemek.. anlatılmaz yaşanır panpalar..

    Aşık olduktan sonra ne mi oldu panpalar?
    Diğer kızlar itici gelmeye başladı.. Eskiden onları gibmek için yanıp tutuşan ben, hepsinden iğreniyorum.. Evet aşk yapıyor bunu.. Diğer kızlara karşı sexten soğutuyor.. Tıpkı bende olduğu gibi.. Ama gerçek aşktan bahsediyorum.. Gönül eğlendirmelerden değil..

    Aslında bu aşk zor be panpalar.. Yaşadıkça anlatırım zorluğunu.. Eminim vay mnıskim çüş diyeceksiniz..
    gibtim sizin kafanızı da.. ciddi oldu bu başlık.. varsın o kadar gibko başlık varken bu ciddi olsun..

    edit: Özet : bu aşk leyla'yı da giber mecnun'u da panpalar. ferhat ile şirin'i ters yatırıp düz giber. veya bana öyle geliyor. uzatmıyim aşığım işte..

    edit : bundan sonrasını isteyen okusun isteyen okumasın.. aşkı hissetmek isteyen varsa buyursun okusun..

    Şu andaki ruh halim ;
    Dört duvarın arasında sıkışıp kaldım.Tek istediğim onun yanımda olması. Sadece ben onu istemiyorum.O da beni istiyor.iki kişi birbirini istiyor.Ama hayat şartları buna izin vermiyor. Düşünüyorum.Biz aynı şehirde olsaydık veya bi şekilde birlikte olsaydık.Ne eksilirdi bu dünyadan ? Biz acı çektiğimiz için mi dünya sapasağlam yerinde duruyor? Tenine dokunamadığım, yüzüne bakamadığım her an işkenceye dönüşüyor.Ona sarılmayı öyle istiyorum ki.Sanki ona sarılsam ne derdim kalacak ne tasam.O şimdi kollarımda olsa.. Zamanı durdurup ona sıkı sıkı sarılasım var.. Öyle bi ruh hali işte.

    Ona dokunan olursa.. Tenine değebilen, onu benden başka okşayabilen olursa.. ona dokunan o elleri kırmaktan zevk alırım.Onu öpecek -yazarken bile çıldırıyorum- dudakları ellerimle yırtıp yakıp küllerini denize.. yo yo.. küllerini denize atarak denizi kirletmem.. o külleri iyonlaştırmak isterim..

    O beni aldatırsa.. -allah korusun aklımın ucundan geçmiyor- ona vurmaya kıyamam ben. yüzüne bakmaya kıyamıyorum vurmaya nasıl kıyabilirim?

    Hisler nedir sizce? His dediğiniz içinizde yaşadığınız bedensel olarak hissetmediğiniz duygular değil mi? Öyle bir his ki bütün vücudumu sardı. Hücrelerimin hepsi bu hissi barındırıyor içinde.. Öyle bir his ki manevi olduğu halde bedensel olarak hissediliyor.. Aynı acı gibi, kaşınma hissi gibi.. Bedensel olarak hissediyorum.. içimden birşeyler taşıyor sanki.. Ona sarılsam içimden taşan bu duygular patlıyacak birden.. Belki gözyaşı olarak akıp gidecek belki de hiç çıkmayacak bedenimden..

    Mantıklı düşünememek.. Eskiden mantığımla hareket ederdim.. Şimdi mantık falan kalmadı bende.. Hislerimle hareket ediyorum.. Çünkü hislerim baskın.. Onun için akla gelemeyecek şeyler yapacak kadar baskın.. Geleceği düşünemeden anın güzelliğini yaşamak.. her ne kadar yaşadığımın büyük bi kısmı acı ve özlem olsa da.. bir dakikalık mutluluk bile yetiyor hislerimle hareket etmeme..

    Bir kelime bir insanı ne kadar mutlu edebilir? Sadece bir kelime.. O aşkım dediğinde bulutlarda gezdiğim anlar.. Aklımda, gözümün önünde.. hiç gitmiyor ki aslında gözlerimin önünden.. gitmesini de istemiyorum açıkçası..

    "hasgibtir ordan aşık olduğunu sanıyorsun" diyecek olanlar da vardır elbet. Onlara kısa bi konuşmamızı anlatayım..
    Ben : senin için kesin olarak kaç kişi canını verebilir?
    O : Sanırım iki. Annem ve babam..
    Ben : Artık üç olduğundan emin olabilirsin..

    istemsiz olarak neden titrer insan? Hiç mutluluktan eliniz ayağınız titredi mi?Onun bir kelimesi bile bütün vücudumun titremesine yol açıyor..

    Erkek adam ağlamaz derler.. Yalan dıbına koyayım.. Erkek adam yalnız ağlar.. Kimseler görmez.. o yüzden herkes erkekler ağlamaz der.. Ona kötü birşey olduğunu sandığımda başımdan kaynar sular döküldü.. bütün duygularım gözlerimden yaş olarak aktı.. neyse ki bi sorun olmadığını öğrendim..

    Ne istiyorum?.. Ona sarılmak istiyorum.. Sıkı sıkı.. onu hiç bırakmamak istiyorum.. Onunla öpüşmek istiyorum.. Saatlerce öpüşmek.. Saçlarına dokunmak.. Çok zor da olsa hayal edebiliyorum o anları.. ona sarılacağım anı.. ona sarıldığımda ne derdim kalacak ne tasam.. Ona sarıldığımda bütün dertler gidecek.. acıymış, yalnızlıkmış.. ne en ufak bir acı kalacak, ne de en ufak kötü bir his..

    Ben hiç sahte yaşamadım.. Diğer zavallılar gibi.. Sırf gösteriş için.. Sırf "başkaları görsün diye" kimseyle sevgili olmadım.. O da öyle.. Benim anlattıklarımda kendisini görüyor.. Bu nasıl bi duygudur tarif edilemez.. Aynı anda aynı cümleleri söylüyoruz.. Sonra seni seviyorum diyor.. Sonra yüzümde bir tebessüm.. Ve içimden diyorum.. Hadi bakalım dünya kim büyükmüş? sen misin ben mi? Gördün değil mi kimin büyük olduğunu..
    ···
   tümünü göster