1. 1.
    +8 -3
    bak kardeşim;
    kardeşim diyorum laf olsun diye değil, çünkü biz kardeşiz! evet kardeş! babam yıllar önce bir itirafta bulundu.. annem ben doğduktan sonra kendini salmış kilo almış babam da boş durur mu! yapıştırmış huurnun birine ve seni peydahlamış..
    o günden beri çok merak ettim seni düşündüm hep nasıl biridir diye... üvey de olsa kardeşiz senin annen ne kadar huur olsa da tohum babamdan sonuçta her neyse
    yıllardır seni arıyorum google da.. günlerden bir gün inci sözlüğe kayıt olmamı tavsiye ettiler burada bolca huur çocuğu bulunduğunu duyunca seni bulabileceğime inandım.. günlerden bir gün inci sözlüğün akışına kendimi bırakmışken açtığın başlıklar seni ele verdi..
    bir insan ancak bu derece huur çocuğu olabilirdi çünkü.. o günden beri seni takip ediyordum.. herşey senin "o" olduğunu kanıtlar gibiydi.. zamanla senin "o" olduğuna şüphem azaldı. böyle bir kardeşin varlığına lanet ettim dayanmaya çalıştım ama olmadı.
    veee bugün açtığın şu başlıkla artık hiçbir şüphem kalmadı.
    az önce babamda anan olacak huurnun ev adresini aldım..
    eğer sen kardeşim... evet bak hala kardeşim diyorum babamın hatrınaa.. eğer seenn böyle başlıklar açmaya devam edersen bu işin sonu habil ile kabil hikayesine döner seni ve annen olacak şırfıntıyı acımam giberim haa gibmekle de kalmam bıçaklar dilimler ve zevkle karşınıza geçer izlerim kardeşim.

    saygılarımla solayatırdım
    ···
   tümünü göster