1. 1.
    +1
    evet beyler az önce oturmuş msnde kızlarla geyik yaparken kardeşim dediğim adam aradı ilkinde açmadım önemliyse birdaha arar dedim kızlar tatlı geldi neyse bir daha aradı açtım efendim ne oldu kardeşim dedim buluşalımmı dedi ne oldu hayırdır derken gel bir konuşalım dedi neyse çıktım gittim yanına sigaram bitmişti gittim bir de sigara aldım oturduk sahilde boş boş bakıyoruz birbirimize dayanamadım ee dedim demez olaydım tek cümle söyledi o da bilmiyordu ne söylediğini belki bu etkiyi yaratacağının farkında değildi ama söylemişti bir kere o cümleyi ağzından çıkmıştı bir kere ' ailelerimiz bunları hakediyor mu ' diye haykırmıştı denize o an boğazıma düğümlendi kelimeler gıkımı cıkaramadım dönüp ne diyosun sen aq diyemedim herşeyi unuttum bir anda gözüme annem babam kardeşim geldi onlar bunu hakediyormuydu babam o kadar calısıp beni okutmaya calısıyor annem ise beni anlatırken gözlerinin içi gülüyordu.ben ise bütün gün içip içip sarhoş olup ona buna rezil olmakta hangi kız verir muabbetini yapmakta milletin kızıyla hangi pozisyonda yiyiştiğimi anlatıp gülmekteydim. onlar bunu hakediyormuydu ? babam beni arkadaşlarına anlatırken arkadaşları onaiçten içe gülüyor muydu acaba ?
    o cümleyle hayatım karardı o sigara artık ölüm gibi geliyordu cektikçe içim acıyordu gözlerim doldu ve o an dönüp kısık bir sesle ne diyosun sen ln dedim kızamazdım ona niye böyle bir cümle söyledi diye belliki o da efkarlıydı herşey ortada ne tak olduğumuzu biliyosun ailelerimiz bunu hakediyor mu dedi tekrar hayatımı gibti gözlerim doldu ama ona belli etmemeye calısıyordum herzamanki gibi gururumu onurumu koruyacaktım ağır olacaktım sert olacaktım bu anasnı sktğm dünyasında yoksa ezilirdim kardeş dediğim adamdan bile korkar olmuştum ya ağladığımı başkasına anlatırsa diye bütün gün öyle mal mal birbirimize baktık 3 paket sigara 1 saatte bitti artık hırlamaya başladık soğuktu ama hissetmiyorduk evet şimdi eve geldim bu satırları yazıyorum ve bir karar vermem gerektiğini biliyorum. ya gidip aileme ne tak olduğumu nasıl bir bataklıkta olduğumu neler yaptığımı milletin kızlarıyla nasıl yatıp kalktığımı anlatıcaktım yada kendime çeki düzen verip babamın gerçekten gururlandığı en büyük oğlu olucaktım .

    şimdi size soruyorum benim sanal kardeşlerim
    sizin aileleriniz yaptıklarınızı hakediyormu olumlu yada olumsuz ne yaptığınızı bilmiyorum içinizde işini gücünü eline almış evlenmiş olanlarınız var sözüm onlara değil sadece benim gibi bataklığa sürüklenmişlere. karar sizin bende sizin bir kardeşiniz olarak size o soruyu sorarak görevimi yaptım gerisi size kalmış .
    babanızın gerçekten gururlandığı biricik oğlu olmak mı yoksa kiminle yatıp kalktığını bilmeden kafası güzel yaşayıp ailenizin kanını emerek yaşamak mı ?

    özet : özet yok amk okuyan okusun okumayan okumasın gibimde değil ben görevimi yaptım gerisi size kalmış şuan çok kötüyüm liseliler hiiç uğraşmasın cok pis birine patlayasım var.
    ···
   tümünü göster