1. 1.
    0
    biz bursaspor camiası olarak her zaman trabzonspor iyi oynadığı zaman iyi oynadı. güçlü oynadığı zaman güçlü takım diyebiliyoruz.
    ama trabzonspor taraftarı misafir tribünündeki trabzonspor taraftarının büyük bir kısmı 7 otobüs yanılmıyorsam trabzondan geldiler.
    geri kalan kısmıda bursada yaşayan bağrımızda içimizde yaşattığımız trabzonsporlu vatandaşlarımız biz onları her zaman kanıksadım eemh kendimizden gördük hiç bir zaman ayırt etmedik. zaten hudutlar içinde türkiye cumhuriyeti hudutları içersinde aynı dili konuşan bu bayrak altında ben türküm diyen herkes türktür.eee kardeştir. onlarıda kanıksadık. burda işyerleri açtılar burda ekmek yediler burda oturdular burda çocukları okula gönderdiler burda iş sahibi oldular burda kazandılar.biz mutlu olduk. hiç bir zaman bu ayrımı algılamadık bile ama algıda seçicilik yaptırdılar zorla. çok hoş olmayan nahoş tezahüratlar yaptılar. bursanın bağrında yaşıyanlar çünkü orda misafir tribününden çıkıp dikkaldırım beşevler civarında yoğunlaşan karadenizli taraftarlarımız vatandaşlarımız ee hemşerilerimiz diyeceğiz artık diyorduk bir zamanlar ama değillermiş. ııı çok hoş olmayan ağıza alınmayacak küfürlü tezahüratlar aşağılayıcı tezahüratlar yaptılar ki ben kendi adıma çok üzüldüm. bursalı ve bursasporlu olarak çok üzüldüm. ıııı onlar hakikaten bizimle birlikte omuz omuza yaşıyorlar. bize her yer trabzon söylemide gerçekten ilginç. maç sonunda heykelde setbaşında bursanın merkezinde bir tane formalı trabzonsporlu göremedim ben. madem size her yer trabzondu çıksaydınız ya heykele ! ... sessizlik... böyle olmamalıydı. ... sessizlik... gazete hışırtıları... böyle olmamalıydı böyle olmamalıydı. madem size her yer trabzon buyurun gelin heykelde setbaşında dolaşın o zaman o formalarla
    ···
   tümünü göster