1. 51.
    0
    lanet okuyorum inci sözşlüğe az once yazdıgım 50 satırlık entry gıtmedi. amk amkaamakmakamakaam!!!
    çok sinirlednidm tamam sakinim..

    öncelikle sakın olun gencler intihar eğiliminde değilim. ekşiciler gibi sanmayın ben has ve has inci biniyim.
    suana kadar kaybettıgım bazı seyler oldu ama şükrediyroum ki bunları sadece sevgililerdi. çokta umrumda değildi aıckcası ama buyuk bı depresyonun esıgınden donmustum. belkide halen o bunalımın ıcındeyım.ben aslında melek gibi biriym ama insanlara bu yuzumu gostermekten kokruyroum cunku etraf gercekten senı somurmek ıcın bakan aptal tiplerle dolu. insanlara cok kolay değer veren biriym ben. gerçekten bu boyle.ama artık oyle yapmamaya calısıyorum elimden geldiği kadar tabikide.ama bilmiyorum işte ınsan kendını ne kadar ıstesede bı zamandan sonra değiştiremiyor işte. bende o değiştirelemeyecek anlardan birindeiyim galiba.
    sokakata bi insan gorsem ya da tesadufen nete bıle tanıssam ınsanlara oldugundan fazla değer veirim ben. olmuyo işte olmuyo. olmayacakta zaten ama kendımı duzeltmem lazım en azından fakrındayım bnun.
    şu ıcımdekı sıkıntıya gelırsek aslında bılıyroum sebebını ama bılmek ıstemıyorum sankı. kendıme itiraf etmem gerekekn bazı seyler var dıbınakkoyım.ya benım ozume donmem gerek ve bunun ıcın sadece bıraz zamana ıhtıyacım var hepsi bu.umarım psıkologgluk bişeye donusmez..
    az önce daha once beş bin kez izlemem ragmen sırf babamı kırmamak adına yenıden oturup onunla avatarı ziledim.ne güzeldi. hiç bitmeseydi.hep güçlü kalır umarım aile balarım. cunku ınsanlardan cok sey gordum ben senı satıp gıderler ama satmayacak olanlarıd avardır ama bir elinin parmaklarının sayılaırnı gecmez. hereyse sozum o kiaile cok onemşli binler. ananıza babanıza kız kardeşininze abinize ablanıza sahip çıkın adam olun lan.

    bu bir kişisel mevzu değil sosyal bir mesajdır. öptüm seni çok seviyorum...
    ···
   tümünü göster