1. 1.
    +14 -1
    sevgili ednan polat,

    anasını gibtiğin camiaya
    gönülden baglı bi adam olarak, sana bi'kaç kelam etmek istiyorum. önce birazcık kendimden bahsedeyim;
    senelerdir maçlara giderim. kadıköy'de galibiyet gören ender galatasaraylılardanım. 10 senelik yönetim sayesinde bayagı bi taşak oğlanı olduğumuz için galatasaray müzesinde sergilenmekten mutluluk duyarım. (bu pişkin taraftar profili, yönetimin eseridir.) maçı cok net hatırlıyorum. hikaye filan yazabilirim. ( pm at bin, ciddiyim parada anlaşırız. )

    --spoiler--
    o gün hava çok kapalıydı.. hepimiz biralarımızı yudumlayıp şarkılarımızı söylüyorduk..
    o esnada gök gürüldemeye başladı. ama ne gürültü. sanki tanrı bize birşey anlatmak istiyordu..
    --spoiler--

    uefa kupası, süper kupa gibi güzel günleri bi kenara bırakıyorum , muhakkak onları anlatacak cok kişi çıkar. zaten onları herkes hatırlar. çünkü o zaman herkes sarının yanındaki kırmızıdır.

    mesela rize'den 5 yediğimiz maçta ben Olimpiyat'taydım.
    takım yarak gibiydi afedersin.
    o gibik havada stada giden 40 kişiden biri de bendim. telegol'de olimpiyat stadına kurtlar indi diye haber yapılıyordu o sıralar. * ben o stadda, dönüşü düşünmeden takımıma destek vermeye gelmiştim. trafik yoktu allah'tan. * ama hava çok kötüydü. önemli değil ednan
    sil göz yaşlarını, arkadaşımda kaldım o akşam. tamam kabul, sıkıntılı bi yolculuktu ama sıkıntı gelecekse cimbom'dan gelsin dıbına koyim diyip yattım. heee unutmadan, senin tanıdıklar vardır muhakkak. iletirsen sevinirim, oraya stad dikenin anasını zütünden gibeyim..

    fenerin huurlarından 6 yediğimiz maç vardı. o maçta da staddan cıkarılanlar arasındaydım. bizi kimse korumadı biliyor musun ? sidik poşetleri yemiştik hatta yumurta bile atmışlardı. hahaha. * önümdeki herifin kafaya gelmişti bi tanesi *
    fenerbahce tribünlerinde robin hood'lar var. o nasıl bi nişancılık dıbına koyim. helal olsun. ama bu kadar olaya ragmen copla staddan cıkarılan biz olduk. bir de alıntı olmayaydım, hoş olurdu. ailen seni, babası trafik kazası yapan arkadaşının yanında zannetti mi hiç sevgili ednan ? zannetmedi di mi ? bende arayıp karakolda oldugumu söyledim zaten.
    sen polislere maç kaç kaç diye sorduğunda 6-0 cevabı aldın mı hiç ? almadın. alsan inanır mısın ? inanmazsın. bende inanmadım.
    sen o kadar muhabbetin üstüne, babana sorabilir misin macın skorunu ? soramazsın. ben sordum ama.
    o maç benim için milattır. çünkü o günden sonra deplasmanlara evden habersiz gitmek zorunda kaldım. e olsun lan ednan sıkıntı gelecekse cimbom'dan gelsin dıbına koyim.

    5 - 0 'lık maçta da bursa'daydım. hava yagmurluydu. faruk, horvath filan vardı kadroda. kadroya bakıp bakıp gülmüştük. ulan ne eglenceli takımsın dedik. bursalılar da iyi taşak geçmişti yalnız. keşke dönüşte taşlanmasaydık. istanbul'a camsız otobüsle dönmek zorunda kaldık. sıkıntı gelecekse cimbom'dan gelsin dıbına koyim dedik, ama kafamızı cama yaslayamadık. kırılmıştı ednan, malmısın nesin dıbına koyim.

    sahaya hindi getirilip taşak geçildiğinde de kadıköyde'ydim.
    lazerler filan tutulmuştu. 'ilk görüşte sevgilim oldun, sensiz bu hayat olmaz olsun, gençliğimin dıbına koydun, cimbombomum canın sağolsun..' dedik.

    bayan basket takımımızın maddi yetersizlik nedeniyle erkek takımının formasıyla sahaya cıktıgını hatırlıyorum mesela. pehhhh. içim burkulmuştu dıbına koyim. hani böyle yaraya kıymık sokarsın ya. aynen öyle acımıştı.

    bi' 33. hafta varki, yazmasına yazarım ama internet ortamında cabuk yayılır.
    sende bende cok iyi biliyoruz bunu. onun için cekilen cefalara 33. haftayı'da ekliyorum ve üç nokta bırakıyorum. sen anladın onu ...

    öyle günler gördük yani. özhan canaydın'ın günleriydi. cok ahımızı almıştı rahmetli. mekanı cennet olsun. sana yemin ediyorum ednan;
    yazın bi arkadaşımı aradım, 'özhan canaydın ölmüş lan' dediğimde, 'iyi olmuş huur cocuguna' diyen adam tanıyorum. hoş mu değil tabiiki. ama böyle insanlar var işte.
    kombine alıp icralık olan adam var dıbına koydugumun tribününde.

    canaydın'ın iyi bi galatasaraylı oldugundan şüphem yok ama, iyi yönetici olamadıgı kesindi. bizden de cok cekti rahmetli. ona da cok bagırmıştık.

    'acılarla yüreğimizi kanattın
    söz vermiştin ama sen bizi aldattın
    tanrı hesap sorsun bizim için sana
    bizi yaktın yıktın gibtin canaydın..'

    demiştik.

    ama şimdi bagırmaya mecalimiz kalmadı sevgili ednan. anamızı gibtin be ednan. sana söylenecek kelime bırakmadın be ednan.

    ' adnan polat adnan polat bulunmaz eşin
    samiyen'in kapalısı senin eserin '

    diye cagırılarak geldiğin cimbom'dan

    'adnan polat adnan polat bulunmaz eşin
    şu takımın rezilliği senin eserin... '

    diye gibtir olup gideceksin.
    ama şimdi ama 1 yıl sonra.

    kib,by

    :X:X:X:X:X:X:X:X:X:XX:X:X:XX zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    ···
   tümünü göster