1. 1.
    +26 -3
    şimdi binler diyeceksinizki üzülmüşsün lan. he vallah nasıl üzüldüm anlatamam amk. benim için önemli olan, üzüldüğüm, değer verdiğim birine yazıp çizdiklerimi burada paylaşır mıyım lan!

    (bkz: kız arkadaşımın attığı mail beyler)

    helallik istemişti mailden sonra telde
    daşşak bir cevabım kendisine;

    Sen, sana yalan söyleyen, seni kandıran, aklı, yüreği her şeyi bir başkasında olmasına rağmen seninle olan birine hakkını helal edebilir misin ?

    Sen, ümitlerini paramparça eden, hayallerini başına yıkan birine hakkını helal edebilir misin ?

    Sen, sana acılarından kaçışları yüzünden gelen birine hakkını helal edebilir misin ?

    Sen, ilk kez birine kayıtsız şartsız teslim olmuşken seni yerlere çalan birine hakkını helal edebilir misin ?

    Sen, yalandan elini tutan, sarılan, seni öpen ve özlediğini söyleyen birine hakkını helal edebilir misin ?

    Bakirelik, değerini kendi içinde taşımaktadır; bu ancak, daha sonra pişmanlık duyulmayacaksa, erkeğin ve kadının birbirlerini gerçekten sevdiklerine emin olunduğunda feda edilmelidir. Kadın, sevdiği erkeğe her şeyi verdikten sonra, o erkeği yitirse bile, hiç bir şekilde suçluluk duygusu duymayacak, eleştirilere aldırış etmeyecektir. Sevdiği erkeğin anısı onda değerini koruyacak ve kadın onu sevdiği için pişmanlık çekmeyecektir. Bunun bilincinde olamayan birinin, sevginin ne demek olduğunu bildiğine inanıyor olmasıyla kendini kandırabiliyor oluşuna hak helal edebilir misin ?

    Sen, çok sevdiği biriyle birliktelik yaşadığı için pişman olan namus, şeref nedir? Bakireliğin iki bacak arasında değil beyinde olduğunu, asıl cinsel organımızın beyin olduğunu tam anlamıyla kavrayamamış birine hakkını helal edebilir misin ?

    Sen, yaralı bir kadının bu dünyada korkulması gereken en tehlikeli varlık olduğunu bile bile kendini ateşe atan bir aptalın sana hakkını helal etmesini nasıl beklersin ?

    Peki sen, en yanlış kadın. Yaşdıbına hala bu şekilde devam etmeyi sürdüren birinin kendi kendine hakkını helal edebiliyor olmasını nasıl beklersin ?

    Ama ben, her şeye rağmen insanlara insan olduğu için saygı duymasını bilen bir kişi olarak sana hakkımı helal ederim.

    Hakkım sana helal olsun. Olsun ki öbür tarafta dahi bir daha karşı karşıya gelmeyelim.

    özet: seviye yükseltir, acı çektirerek giberim...
    ···
   tümünü göster