1. 1.
    +10
    robert enke'ye kötü kaleci diyenin futbol bilgisi 0 dır amk. bundesliga'da oynadığı hiçbir maçı mı seyretmediniz adam hamburg maçında hannoveri tek başına kurtardı. daha kaç tane maç sayarım böyle ama siz de haklısınız sizi viktor valdes buffon paklar amklarımı muallakler sizi.

    enke'nin ölmeden önce kızı için yaptıklarını bu dünyada çok az kişi yapar.her antreman ve maçtan sonra kızı lara'nın mezarına koşuyordu. çok doluyum bugün de vizem vardı sınava giderken enke aklıma geldi. böyle bir entry gireceğime keşke elinden top kaçırıp takımı küme düşseydi de canın sağolsun diyebilseydim.

    bir de bazı huur çocukları cehenneme gidecek dediler lan bu ülkede robert öldüğü gün. analarının tuvalette sıçtıkları bin kuruları dininizi gibeyim sizin.bu adam köprüye çıkıp rol kesip şov yapmadı. sessiz sedasız kızına kavuşmayı seçti. intihar mektubu uzun bir süre saklandı. durumu ne kadar kötüydü varın siz düşünün.

    hanginizin zütü yer hızlı trenin altına atlamak ama o bunu yaptı çünkü tek hayali kızına kavuşmaktı. bundesliganın en iyi kalecisiydi kimse neuer veya adler demesin gibtirtmeyin ağzınızı.

    unutmadık be enke umarım mutlusundur özledik be olm maç başlamadan önce senin için yapılan tezahüratları duymayı.

    robert enke die nummer eins...
    ···
   tümünü göster