1. 51.
    +2
    @51 he aynen öle bak.. şimdi 2 yol var.. benim durumum da senin gibi olm.. 3 aydır paso mail yollluyorum sms atıyorum filan filan.. hiç cevap vermiyo.. neyse bak 2 şık var diye düşünüom ben

    1. bu senin hayatının aşkı diil , araya uzaklar gurur hırs soukluk girmiş olsa bile , peşinden koş bırakma ki şayet bitecekse bile senin elinde olmayan sebeplerle bitsin.. sonunda pişman olmamış olursun..

    ki sen elinden geleni yapmışın.. zaten pişmanlık yok.. aksine acıları yaşadıın için yarın öbür gün mutluluğun değerini daha ii anlıcan..

    2. bu senin hayatının aşkı.. öyleyse asla asla bırakmamalısın.. ben eski sevgilime o yakaladıım samimiyeti bi daa kimseyle yakalayamam gibi hissediyom.. o yüzden millet ne derse desin ağzından kesin yok sevmiyorum seni çıkana kadar peşinden koşucam gurur filan yapmadan..

    ki sen de elinden geleni yaptın.. şimdi kader artık yolunuzu beraber çizicek ileride.. ama eğer öyleyse hayatının aşkıysa ve sen ona karşı somut bi suç işlemediysen , illa ki gelecektir sana..

    ohyş beyinsel olarak boşaldım

    özet : çok sevdiğimiz birini aldatmadıysak kırmadıysak dökmediysek ve o bizim hayatımızın aşkıysa bize gelecektir.. elimizden geleni yapıp tevekkül etmek lazım.. yok gelmiyosa da zaten hayatımızın aşkı diildir.. verdiği acı üzüntü yanılsamadır.. geçicektir.. mühim olan ama gururu onuru bırakıp herşeyi yapmak elimizden gelen.. yoksa yok öyle gecleri allahım nolur diyip aşkı bulmaya beklemek..
    ···
   tümünü göster