1. 1151.
    +23 -1
    vay amk çok süper başlık gülmekten altıma sıçtım. bende 3 tane anlatıcam ama sonuncusu rezalet amk.

    1) kfc ye gittim but menü alcaktım kasiyer ne istersiniz dedi 'bat' menü dedim amk ingilizcedeki ama kelimesiyle karıştırdım. sonra sıçtığımı anladım ama kadının bıyık altı gülüşü amıma koymuştu.

    2) lise sondayım fizikten özel ders alıyorum amk okuldan geldim nasıl miğdem bulanıyor ders alsam mı almasam mı karar veremedim neyse hoca geldi derse başladık amk benim miğde coştu ben bi tuvalete gidiyim diyemeden dersin ortasında laap diye bi kustum adamın eline amk. resmen domatları avuçladı herif. hayatımda bu kadar yerin dibine girdiğim başla bi an hatırlamıyorum.

    3) ve en bombası amk. varmı böyle bişey.
    yine lise sondayız taş gibi bi kız bana yazıyo ama mesajlarda anal muhabbetine bile girdim bi gün kızla konusurken akşam bize gel annemler evde yok takılırız falan dedi bildiğin vericek. ama ben ne yaptım. gitmedim amk çünkü eğer o kızı gibersem sınavımın kötü geçiceğini düşündüm çok günah ya amk. zaten sınıfın kızlarını düşünerekçektiğim os1ler günahın dıbına koydu. kıza gitmedim ben mal gibi. sonra peşinden koştum bu seferde o vermedi. sorarım size var mı böyle bi mallık.
    ···
    1. 1.
      +1 -2
      Şakirt ruhu kabarmış
      ···
   tümünü göster