1. 1.
    +5
    Aslında takmıyorum gibimde değil ama yine de moralim bozuldu lan. Bu gibtiğimin huurçocuklarının cirit attığı sözlüğe de yazmak rahatlamak istedim.

    Eskişehir'deyim. Burada okuyorum. istanbulluyum iyi bir ortamım var. Ancak çevremde huur ve huurçocukları dolu =)

    Bu gece yine her cmtesi olduğu gibi dışarı çıktım. Hayal'e gittim ilk defa fabric diye bir yer açılmış. içtik sıçtık eğlendik. Bu arada şunu anladım ki eskişehir'in taku çıkmış. Kızı bırak oğlum burda okumak istese yollamam. Enterasan bir ortam olmuş dıbına koduğumun şehri. Amsterdam gibi. Her yerde gibiş var. Bi ara yüksek bi yerden baktım disco'ya da üzüldüm lan milletin ailesine. Kim bilir ne umutlarla yolluyorlar kızları oğulları sızıp amı zütü kaybediyor halbusi.

    Neyse konu bu değil

    Gülşah diye bi karı ayarladım daha doğrusu o huur dedi bana bu cmtesi dışarı çıkalım diye. Bende asosyal ev arkadaşlarımdan kurtulmak için çıktım dışarı. Gittik fabric'e eğlendik durduk. huurnun elinde hep telefon ama. Dışarı bi çıktık bmw'li bi eleman kızı bekliyor. Neyse aldı bizi beni eve bıraktı gülşah gelmedi. Sonra bana mesaj attı arabayla geldi çocuk ayıp olur benim için babasından almış dedi.

    araba gibindirik bmw 3.16 2000 küsür model

    be huur benim babam iflas etti
    ben lise deyken okula bmw 5.20 ile gidiyordum. Üstelik araba benim üzerimeydi. ananı gibiyim senin.

    Şimdi binecek arabam bile yok. Yemekhane de yemek yiyiroum ayda 600lira ile geçiniyorum. Ama senin yaşamak istediğin tüm ortamların hasını ben lise de kurdum.

    Özet: anası gibişmişler moralim bozuktu yazayım dedim.
    ···
   tümünü göster