1. 101.
    0
    şampiyonlar liginin gol yeme rekorunu kırarak yenilmiş bir takım taraftarının söylediği sözlere bakıyorum be ananın amı sen önce kendi yaptıklarına bak sonra burda takunu karıştır. biri 0 çeker biri 8 yer. avrup fatihi dediğin takım ilk çıktığı cl de golünü son maçında atmışken 46 yıllık takım 2 gol 1 puan alıyor ilk senesinde.

    bursaspor avrupaya ilk çıktığı 95 96 sezonunda kupada çeyrek finale kadar çıkıp penaltılarla elendi. 2 sezonda avrupada paşalar gibi topunu oynadı kazandı puanını. tak attığın anadolu takımlarından denizli lyondan puan aldı gaziantep romadan puan aldı. bu puanlar herkesin hakkı yani denizli gider şampiyon olursa hakkıyla gider şampiyonlar ligine gerekirse. türk futbolundan 2 gram alakan yok iken anadolu takımlarına tak atma bari 8jkli bin kurusu

    sen ve senin gibi huur çocuğu bizansın tarafını tutanlar yüzünden türk futbolu bu halde. adam olun adam gibi oynayın ezin anadolu takımlarını şampiyon olun o zaman. o devirler geçti artık anadolu uyandı istanbulun anasını gibiyor. ilk seneler avrupada böyle gidilecek ama diğer takımlar kendilerini gibe gibe geliştirip güçlendirmek zorunda kalacak ve gibik türk futbolu biraz daha düzenlenicek. umarım gerizekalı beynin bu yazdıklarımı alır.
    ···
   tümünü göster