1. 1.
    +7 -1
    ben ve arkadaşlarım yıllarca bebek taklidi yapan kızlar'ı eleştirdik. zaman zaman maksadını aşan şeyler de söyledik sevgili sözlükçüler. çok kötü kalbini kırdık bu sanatı icra edenlerin yalan yok . hepsi koskocaman kadınların bebek gibi konuşması yüzündendi.

    şimdi anladık ki biz büyük eşeklik etmişiz. hepsinden özür dilerim. özellikle izel ve emel müftüoğlu'ndan. meğer siz birer melekmişiniz. niye... çünkü sizden beterleri varmış; uğur gürsoy'un çizgi karakteri fırat'ı taklit eden erkekler...

    lan 20 küsür yaşında adamsın. mürekkep yalamışsın. paran var, pulun var herşeyin var. akrabalar arasında takdir görüyorsun. ama arkadaş bir kızı tavlamak için nedir bu yavşaklığın... yoksa kızlar, paranla, yakışıklılığınla, kültürünle ilgilenmiyor da bu vırtgel ağzından mı etkileniyor? beslenir ki bu deyince onların anaçlığına mı oynuyorsun.

    lan yarın öbür gün askere gidecen. maraşlı komutana da dersin "bişey yaparım ben bunla ki" diye. o da ağzına dipçiği kor. az efendi dur dölek dur. sen vatanımızı beklerken kusura bakma ama ben rahat uyuyamıyorum.

    birgün bu arkadaşları alıp bizim veli abinin kahvesine zütürmek isterim. dişsiz salih amcayla otursunlar. ama fırat gibi konuşsunlar. salih abi bunlar sanayiye çırak etmezse terbiyesizim. olmadı iki haftaya adam eder. "kendinize gelin lan amcık ağızlılar. siz 20 küsür yaşlarında koca koca adamlarsınız" diyip ver eder zopayı. adam dişleri boşuna dökmemiş. hep şaraptan... bazısı da kavga dövüşte gitti.

    şimdi kız uğruna "viyk viyk" ağzını eğiyon ama dışardan bi bak kendine gözünü seveyim. lütfen... daha da yaparsan bişey demiyorum.

    sempatik seni...
    ···
   tümünü göster