1. 651.
    +1
    bak güzel kardeşim,

    ben devlet bahçeli. belki duymuşsundur milliyetçi hareket partisinin genel başkanıyım.
    herkes 25 adam bulsun 19 milyonla iktidar olalım açıklamamdan sonra internete bir bakayım dedim. ve senin başlığına geldim, seni biraz ciddiyetsiz gördüm ve ne yalan söyleyeyim biraz taşşak geçiyormuşsun gibi geldi. ülkü ocağına gittim ve hacker bi liseli bine senin ip adresini buldurdum. adresini aldıık, 40 kişi topladım ve yarın gece ananı 2 postadan -adam başı- gibmeye geliyoruz. senin dıbına koyucam, saygılar.

    bak kardeşim

    ben süper lig'in iyi bi takımında sağ back olarak oynayan kendi halinde bi futbolcuyum. aslında beni sende çok iyi tanıyorsun hatta reyiz diyorsunuz bu sözlükte ama ismimi daha sonra açıklayacağım.ne zaman top ayağıma gelse bi hışımla gözüme kaleyi kestiriyorum ve allah ne verdiyse vuruyorum.ama top ya farkla taça çıkıyor ya tribüne gidiyor ya da bi seyirciyi vuruyor. artık top bana geldiğinde seyirciler siper alıyor, kaçışıyor, kendilerini koruyor. başkanda bu durumdan şikayetçi, seyirci oranı %50 azalmış dediğine göre ve takımdan atılma durumuna geldim. yani anlıyacağın durumum bu kadar kötü. depresyondayım ve tüm bunların üstüne senin bu gibik başlığını gördüm. dediğim gibi ünlü bi futbolcu olduğum için moderasyondan ip adresini istedim onlarda beni kırmadı.ve ben sabri sarıoğlu sonunda söyledim işte ben sabri geliyorum. seni gibmek için ge-li-yo-rum.

    bak kardeşim,

    tikrit kentine 13 kilometre uzaklıktaki el-avya köyünde çobanlıkla geçinen bir ailenin çocuğuyum.bu siteyi köyümüzün ileri gelenlerinden cemal ağanın oğlu mahmutcandan gördüm ve çok beğendim. köyde canım sıkılıyordu sabahlar olmuyordu sonra bu siteyle tanıştım hayatım değişti mutlu bir insan oldum, lakin senin açtığın bu başlığı görünceye kadar be anasını avradını gibtimin evladı hiçmi espiri anlayışı yok sende ha hiçmi insanlık yok kaval kemiğini gibtiğimin çocuğu seni takip edicem yine aynı tarz başlıklar açarsan seni zütünden gibmezsem banada el-ayvalı bilal demesinler
    ···
   tümünü göster