1. 1.
    0
    bak liseli, sana iki çift lafım var. eşek kadar adam oldun. cep telefonun, bilgisayarın, her takun var. hergün binlerce saç telini dikmekle uğraşıyorsun. yakışır mı sana inci sözlüğe üye olmak? yakışır mı bunca insanın keyfini bozmak, saldırılarına hiç emek harcamadan ortak olmak. ama nasıl yakışmaz... ben boşuna konuşuyorum. hiç karı gibmemiş adama anal ciksi anlatmaya çalı$ıyorum.

    hıh... sen... büyük öğrenci, bakir, apaçi, teşekkürü bir notla kaçıran ergen... sen mi büyüksün? hayır biz büyüğüz, biz. sen bizim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç. gözümüzde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne inci sözlüğe, ne de nobraine hiç bir $ey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizleri. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir sözlüğüz. biz güzel bir sözlüğüz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

    dokunma artık inci sözlüğe. dokunma bizlere. dokunma başlıklara, entrylere... eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemi$ olan ben, kerten kelebek, hiç düşünmeden çeker vururum seni...

    anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile
    ···
   tümünü göster