1. 151.
    +1
    ingiltere 2 lig uzmanı idi na huy1 den bütün maçların analizi;

    175 barnet v accrington stanley => 1 => 2 20 => sürpriz maç
    açıklama: accrington stayle'in son 10 maçtır deplasmanda bir tane bile galibiyeti yok. barnet ise hereford ile küme düşmemek için büyük bir mücadele içinde. barnet iç sahasında da kötü oynayan takımlardan sayılmaz. bu maçın galibi sürpriz bir şekilde barnet olur. neden olmasın?

    176 bradford v hereford => 2 => 3 60 => sürpriz maç
    açıklama: hereford küme düşme yarışında mücadelesini tam gaz sürdürüyor. barnet ile büyük çekişme içerisindeler. üstelik hereford dış sahada da çok kötü bir takım sayılmaz. son deplasman maçından da galibiyetle ayrılmış. bu hırs ve mücadele ruhuyla hereford'un maçı alacağını düşünüyorum.
    önemli not: bu maç sakat aga, sürprizciler oynasın.

    177 burton albion v southend => 1 => 1 85 => normal maç
    açıklama: burton albion kendi sahasında son 5 maçtır namağlup. southend ise dış sahada yaptığı son 10 maçta sadece 2 tane galibiyeti var. burton albion kazanır.
    not: bu maça da çok güvenmeyin ha, bunların ne yapacakları hiç belli olmaz.

    178 chesterfield v torquay => 1 => 1 85 => banko maç
    açıklama: şampiyonluk hırsını sürdüren chesterfield son 7 maçtır namağlupluğunu koruyor. üstelik kendi sahasında oynadığı maçlarda 8 maçtır hiç yenilmemiş. torquay ise son 5 maçtır galibiyete hasret durumda. bu hasreti sonlandırmak için maça çok hırslı çıkacaklardır ama bu hırs chesterfield karşısında fayda etmez.

    179 lincoln v oxford => 2 => 2 50 => normal maç
    açıklama: olm bu maça hiç dokunulmaz çok sakat bir maç. ama illa da oynamak isterseniz ben oxford'un maçı alacağını düşünüyorum.

    180 macclesfield v gillingham => 1 => 2 10 => normal maç
    açıklama: bu maça hiç dokunulmaz ama, illa da oynamak isterseniz kesinlikle macclesfield derim. çünkü gillingham'la karşılaştırırsak ondan daha iyi ve üstün takım. üstelik son 2 maçtır yenilmiyor ve morali yerinde.

    181 morecambe v portvale => 2 => 2 00 => banko maç
    açıklama: iki takımda çok hırslı. çünkü portvale şampiyonluk yarışını sürdürürken, morecambe'de küme düşmeme yarışını sürdürüyor. ama ikisini karşılaştırırsak kesinlikle portvale daha üstün bir takım. üstelik moracambe oynadığı deplasman maçlarında son 5 maçtır galibiyete hasret. küme düşmemek için bu maçı kazanmaları gerekiyor ama portvale'nin şampiyonluk yarışını bırakacağını hiç sanmıyorum.

    182 rotherham united v aldershot => 1 => 1 85 => banko maç
    açıklama: aldershot deplasmanda kötü oynayan bir takım. rotherham ise son 4 maçtır, iç saha da ise son 6 maçtır namağlup durumda ve rotherham son oynadığı son 3 maçtır berabere kalmış. bu maçı fırsat bilip galibiyetle ayrılacaktır.

    183 shrewsbury v cheltenham => 1 => 1 70 => banko maç
    açıklama: shrewsbury kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım ve kendi sahasında oynadığı son 10 maçtır hiç yenilgisi yok. cheltenham ise deplasmanda oynadığı son 4 maçtır galibiyet görmemiş. shrewsbury kazanır.

    184 stevenage v northampton => 1 => 1 80 => banko maç
    açıklama: stevenage'in son 10 maçtır sadece 1 tane yenilgisi bulunuyor. üstelik kendi sahasında da kötü sayılmayan bir takım. northampton ise son 4 maçtır galibiyete hasret ve deplasmanda berbat oynayan bir takım. stevenage bu fırsatı kaçırmaz ve maçı alır.

    185 stockport v crewe => alt => 1 80 => normal maç
    açıklama: işte bu maça hiç dokunulmaz. illa oynamak istersen de bu çekişmeli mücadele anca alt biter.

    186 wycombe v bury => alt => 1 70 => normal maç
    açıklama: wycombe sürprizleri seven mücadeleci bir takım. bury ise güçlü bir kadroya sahip. bu maçın yakınından bile geçilmez, sonucu belli olmaz. ama oynanmak istenirse de ben alt biter derim.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster