1. 1.
    +46 -10
    evet beyler buna sonuna kadar inanan insanlardan biriyim ve inanmayanlar için söylüyorum 31 çektikten sonra büyük bir zevkle boşalacağına inandığın kadar inan buna da çünkü gerçekten vardır astral seyahat burda kısa bir bilgi paylaşıcam:

    astral seyahat uyurken çıkılan birşey filan değildir. ben şimdiye kadar hep sizin anlayabilceğiniz şekilde basitleştirmek istemiştim beyler.

    allah yani sınırsız güç tahmin ettiğiniz şey değildir. o yukarda filan da değildir. içimizdedir. bir enerjiden varolmuşuzdur.

    şöyle düşünün. bazen rüyalar görürsünüz çok gerçekçilerdir (lusid rüya) bilinçaltınız size bir senaryo kurar ve gerçek sanırsınız. özvarlığın bilinçaltıda işte astral boyutu oluşturur. bunlar fatih sultan mehmet in hocası akşemseddin hazretlerinin yazılarında da vardır.

    gerçek olan 7 boyut vardır beyler. her boyutun 14 paraleli vardır. biz 3. boyutun bir paralelinde yaşamaktayız. gördüğümüz her şey sadece bizim paralelimizle sınırlıdır. cinler de mesela 3. boyutun başka bir paralelinde yaşamaktadır. yunanlıların zamanında tanrı sandığı varlıklarda aslında 6. boyutun bir paralelinde yaşayan varlıklardır binler bilmeyenler çoktur. fakat bilinç boyutu ve farkındalık arttıkça üst boyutlara geçersiniz. bilgiler artar gerçeğe dair.

    7. boyutta yönetici varlıklar vardır. cebrail, mikail .. gibi. mikail doğa olaylarını yaratır. tüm kainattaki tüm gezegenlerde ve allah kuranda da belirttiği gibi varlıklarının işine karışmaz. ama aslında her şey onun enerjisiyle olduğu için her şeyi de bilir. çünkü o her şeydir.

    bizde yaratabilme kabiliyetine sahibiz ama kısıtlı olarak.6. boyut varlıkları dünyaya indiğinde yarı tanrı gibi davranabilerek çeşitli insanüstü şeyler yaptıklarından onlara zeus vs. gibi isimler verilerek tanrı kabul edilmişlerdir. fakat daha sonra cebrail onları yakalamış ve kilitlemiştir. dünyada herkes özgürce hareket edebilir. şu an gidip birini öldürmek için önümüzde bir engel yokur. çünkü allah hem yanlış olduğunu söyler hem de yapabilmemize izin verir. kuranda en belirgin ayet şudur;

    "o halde onları hep mümin olsunlar diye sen mi zorlayacaksın? biz isteseydik hepsini toptan mümin yapardık" (yunus suresi)

    demek ki bazı seçimler bizim elimizdedir. düşünün herkes mümin olsaydı yaşamanın bir espirisi kalırmıydı?

    astral seyahat 7 boyutun arasında paralel ve geçici bir boyutta buluşmalar sağlamak amacıyla yapılan projeksiyonlardir.

    astral projeksiyon adı üstünde projeksiyondur. yani bir yansıma ve hayalden daha güçlü bir gerçeklik kurmaktır. bu dünyada aslında bir projeksiyondur, yansımadır bir oyun ve eğlence alanıdır. bizler yukardan ruhlarımızdan enerjimizi buraya projekte ederiz.

    astral seyahate çıkmak çok kolaydır. ama ilerlemek kolay değildir. çünkü görüntüyü sizin yaratmaniz gerekir.

    evet beyler sorularınız varsa alabilirim..
    ···
   tümünü göster