1. 1.
    0
    hikaye binler ... üniversitede tanısmıstık. kız öyle böyle değil süper amk . 2 yılımız geride kalmıstı. Kızla sadece sevişiyorduk ceza sahaasına girememiştim daha. hergün beraber takılıyor sevişmeden duramıyor fakat acıcık ucundan bile vermiyordu. birgün beni evine davet etti. kız arkadaşını şutlamış evden. ananı gibim dedim bu akşam vericek bana.o heyecanla 3 posta gitmişim haberim yok. akşamı bekle bekle zman geçmiyor. gibimi başımı temizledikten sonra kuaföre gittim. neyse saçı başı yaptırdık.eve koyuldum.eve vardığımda çok klagib giyinmişti.ama çok sexiydi.

    2 kişilik sofra hazırlamıştı.mum ışığında binler. biraz seviştikten sonra şaraplarımı içmeye başladık.bir yandan malımı tutamıyor bir yandan heyecandan ölcek gibiydim. yemeklerimizi yedikten sonra bir süre bakıştık. sonra nedendir bilmem bir uyku bastırdı(sanırım şaraba ilaç neyim koymuş).uyandığımda sevgilimin yatak odasındaydım. ellerim karyolaya bağılıydı.
    kendime tam olarak geldiğimde sevgilim odaya girdi. nasılsım hayatım, uyuya kaldın dedi. cevap veremedim. heralde şarap bozdu seni dedi. olabilir dedim. dün yapamadığımız işimize devam edelimmi dedi. duyar duymaz çok azmıştım. nerdeyse ağzım sulandı.
    üstündekini çıkardığında çok ciksi jartiyeriyle üzerime doğru geldi. aşkım neden ellerim bağlı diye sordum. sadece fantezi' dedi. çok azmıştım. 2 yıldır gibemediğim kızı tam gibmek üzereydim...

    soyunduğunda en az 35 santim 6 cm çapında damarlı birşey gördüm.bu nerden çıktı lan dedim.
    bursa çocuğuyum heryyerde gibişirim ben dedi ve beni döndürüp zütüme zeytinyağı sürmeye başladı. neredeyse altıma sıçacaktım.o koca yannan benimkinden 10 cm daha büyüktü.tam zütüme sokacakken yapmaaaa diye bağırdım.ilk önce yalamak lazım dedim. maksatım gibini ısırıp zaman kazanmaktı. haklısın dedi.ve ağzıma verdi. dudaklarım çatlamak üzereyken yannanının başını ısırdığım gibi hıaaaa diye bir ses cıktı. yannanının üstünde bir dişim kalmıştı. benim dişler o biçim onun yannan o biçim. sen bunu hakettin deyip döndürdü. direnemedim amk.1-2-3 sokuş derken benim züt kan revan. bişey hissetmiyorum artık. zütümün kanlarını temizleyip tekrar gibmeye başladı. neredeyse artık zevk alacak durumdaydım. tecavüz kacınılmassa zevk almaya bak mantığıyla zevk almaya çalıştım. artık zütüm bayağı genişlemişti.o günden sonra her gün yapmaya başladık. ikimizde zevk alıyorduk. fakat bir sorunum vardi. artık ıkınamıyordum ve zütümü sıkamıyordum.her geldiğinde altıma sıçacak durumdaydım ve bu sorunuda bez bağlayannan çözdük. şuan ikimizde çok mutluyuz her gün yapıyoruz. darısı sizlerin başına...

    edit : okuduktan sonra entry binler
    ···
   tümünü göster