1. 1.
    +2
    (bkz: analarınız nasıl gibildi)

    verdiğim bu bakınız anlatacak olduklarımdan alakasız şeyler olduğu için nasıl talihsiz bir gibişin mahsülü olduğunuzu düşünüp varlığınızın kazanılma işinin şansızlıktan geldiğini, aslında özde hata olduğunu, hata olmasanız bile yapılış aşamanızda tekniğin olmadığını vurgulamak istedim. her neyse

    erkek cinsinin genel olarak gibmeye çalıştığı varlığa kadın denir, at yarakları. kadının insanlık tarihindeki esas misyonu budur. bunun yanında kimse bilmez ama kadınlar çiçektir de, bir kasımpati, bir papatya, bir orkide, bir laledir. nasıl ki çiçeği koklamanın bir yordamı, bir şekli varsa kadın gibmenin de kendine has özellikleri vardır. öyle sırtüstü yatayım kadını üste atayım takılsın kafasına göre gibilerinden bir anlayış benimsemek, kadını sadece ama sadece rahatlamak için bir amaç olarak görmek büyük hatadır.

    gibiştiğiniz kadına önemli olduğunu hissettirmeniz, verimli gibiş açısından elzem niteliğinde olan bir iştir. verimli gibişe giden yolları hep beraber bu başlık altında tartışacaz, geliştirecez.

    1- kadın hiç değişmeyen bir zevkin değiştirilebilir aracıdır. ama siz yine de yatakta kendisine önemli olduğunu hissettirin. bakın ilişkiniz içerisinde demiyorum, yatakta... istediklerini yapın, istemediklerini yapmayın. bir pozisyondan zevk almıyorsa, istemiyorsa zorlamayın. bu işi zamana bırakın emin olun taleplerinizi karşılayacaktır. aşkla dokunduğunuzu hissettirin ama sertlikten de taviz vermeyin, kısacası tutkulu gibişin. gözlerinizi "çok zevk alıyorum anasını gibim" mesajı vermek için sakınola kapamayın, bu gibiş açısından hoş bir şey değildir.

    2- nasıl ki çam sulanmadan dikilmezse am da yalanmadan gibilmez. oral ciks çoğu türk kadını acısından sidik çıkan yeri yalamak olarak görüldüğü için pek haz edilen bir vaka değiltir. bu sebeple izlediğiniz ferreların etkisinde kalıp "vay anam kadın boğazına kadar alacak, göz teması kuracak" gibi taleplerde bulunmamanız gerekir. öncelikli olarak sizin oral ciksi muhteşem bir şekilde yapmanız icap eder ki kadın bi dursun kendine baksın sizden gaza gelsin, sizi mutlu etmeye çabalasın.

    3- taşı delen suyun gücü değil yağmur damlalarının sürekliliğidir. evet yarrağa atıfta bulunuyorum. isterseniz dünyanın en büyük yannanına sahip olun yeterince sert ve seri çalışan bir adam olmadıgınız sürece kadını tatmin etmek sizin için imkansız bir hal alacaktır. kadın amı, yapısı itibariyle zorlanmadan değil, sürtünmeden zevk alır. bu sebeple bel gücüne sahip olup sektirmeden çalışmak hatunu tatmin etme açısından çok büyük önem arz eder.

    4- inanmak başarmanın yüzde 53 32 si falandır. erken boşalma büyük bir beladır, hem sizi hem partnerinizi cinsel mutsuzluğa sürükler. gibişi bir mücadele, bir çarpışma olarak değil de aşk işi olarak yaparsanız erken boşalma olayını zamanla yenebilirsiniz. gibtir git ulan ben o kadar romantik değilim, ayı gibi gibişirim ama yine de erkenciyim diyorsanız; gibişirken ilyas salman ı düşünün.. bu çözüm mutlak suretle işe yarayacaktır lakin sorununuz pgibolojik değil, mekanikse bir ustaya falan görünün, çekinmeyin gidin doktora hap map bi şekil yapar herhalde.

    5- ön sevişme yalandır dolandır kuyruklu gay icadıdır. aynen öyledir, ön sevişme sizi cikse falan hazırlamaz. sanılanın aksine sizi olaya yoğunlaştırmaz, odaklanmış olduğunuzdan uzaklaştırır. aheste öpüşmeler, dili kadın vücudunda hafif hafif gezdirmeler alayı kolpadır. iyi bir oral ciks gerekli olan tüm ortamı hazırlamaya yeter de artar bile.

    6- temizlik imandan gelir gibişe gider. e tabi kişisel temizlik! kişsel temizlik önemli. bilmeyenler için söylüyorum kullan-at tıraş bıçağı diye bir şey var, permatik amk. türk halkının %82'si kullan-at tıraş bıçaklarına biraz daha işlevsel yaklaşır, sen de yaklaş! bir kere sakal ardından cinsel organ demüzlüğü için kullan, bu kadar basit ondan sonra at. yüzsüzsen ikinci kere kullan o senin cimriliğin. senin huur cocuklugun. parfim de önemli bir olay, doldurma işi züt suyu damıtması yannan parfimler alıp üzerine boca edeceğine, adam akıllı güzel pahalı davetkar bir parfim al. efendi gibi kullan.

    ayrıca;

    (bkz: gibişirken ciks oyuncagı kullanma sanatı)
    (bkz: sevgiliye don alma sanatı)
    ···
   tümünü göster