1. 76.
    0
    @60 bak kardeşim
    ben öldürülen bebekten dolayı, olan şiddetten dolayı tabii ki memnun değilim,ben de istemiyorum böyle şeyleri.ama polis o kadar insan arasında onun hamile olduğunu anlaymazdı. bence polisin şiddeti de kadının hamile haliyle orda olması da hataydı.ama burda bence kadının hatası daha çok. hamilesin can taşıyorsun,bi eyleme de gitme oğlun mu önemli eylem mi önemli. sonuçta oraya gittiğinde olay çıkabilme ihtimali olduğunu biliyordu.
    bak insan olarak soruyorum demişssin.ben de sana başbakanı sadece insan olarak düşün derim. burda başbakanı felan savunmucam sonuçta yapılanlar iktidara da muhalefete de yapıldı. yumurta git binbir türlü eylem yap, senle aynı düşünmeyen ya da senin sevmediğin bi insan olsa dahi (çoksaf duygularla düşünüyüroum.) senden 2 ya da 3 kat yas buyuk olan birine tepkini yumurta atarak göstermek bence doğru değil.ben kendimi düşünüyorum şahsen orda yumurta atılan bi insan olmak istemezdim.ama tepki gösterilebilir, protesto edilibilirim tabii ki.ama insanları konuşturmamak protesto değil sabotajdır.
    ben dindar felan değilim kimsenin tarafında olduğum da yok.ama iki tarfaın da hatalı olduğu yerler var olay bu.ha bana sorarsan bence öğrenci bi şi yapmazsa polis bişey yapmaz. bunu kullanıp beni ülkücü dindar yapmayın aq.
    ···
   tümünü göster