1. 1.
    +9 -4
    nerde yanlış yaptım anlamadım

    sizi seviyorummm diye başlık açmış bende tanışıp kayanaşırız falan diye 'bende seni seviyorum' diye msj attım şöyle gelişti gerisi;mesajlar kepste

    mesajı editleme gereği duydum:Arkadaşlar burda ne herhangi bir 3.kişiye saldırı ne din siyaset nede ferre içerikli bir başlık söz konusu... söz konusu huur yakıştırmasını zaten hergün entrylerde suzana ve lady ellaya binlerce kişi yapıyorki şahsi düşüncemde bunların huur olduğu huur olmayan amlının sözlükte işinin olmadığı...

    mod arkadaşlara kural ihlali yapıp yapmadığıma dair mesaj attım ve yapıyorsam gereğinin yapılmasını rica ettim...

    lady ellaya başlığın rahatsız edip etmediğini gerçekten rahatsız oluyorsa sileibiliceğimi mesaj attım

    lady ellanın gerçek şahsiyetini bilmediğimz için 3.kişilere karşı bir saldırıda bulunulduğunu düşünmüyorum...

    edit2:suzan huurnun önde gidenisin sieeeeeeeee

    edit3:kurallar bölümünden ufak kısımlar

    - inci sözlük gerçek özgürlüğün beşiğidir, amacımız özgürce eğlenmek ve kendini bir şey sanan diğerlerine “yannan var yer misin?” diyebilmektir.

    - inci sözlük' de format değil jargon vardır. Bu yüzden sözlük içinde yazarların küfürleşmesi olağan ve hoş karşılanır. Buraya üye olmuş reşit bireyler burada kullanılan jargona alışmak zorundadırlar, bu yüzden moderatörlerin beynini gibmeyin küfür var diye. Beğenmeyen gibtirip gidebilir, yukarılarda bir yerde “exit” diye bir tuş var, o tuşa basmak derdinize deva olur kanısındayım.

    - inci sözlük kullanıcıları kendi içerisinde küfürlü konuşabilir, yeri gelir argo da konuşabilirler ama kullanıcıların 3. şahıslara (sanatçı, siyasetçi, medyatik, medya maymunu, tanıdık, birisi, vs..) küfür ve/ veya hakaret etmeleri yasaktır. Bu kural bizden ziyade sizi içindir ayrıca, zira iki gün sonra küfür ettiğiniz dava açarsa bizim ılık zütümüze bir şey olmaz, sizin gençliğinize olur, olan.

    edit4:suzana açık mektupppp
    ···
   tümünü göster