1. 326.
    +1
    ulan dıbınakoyayım ya!başlığı gördüm ve tekrar hatırlamış oldum geçen seneyi!ben bu muhabbetler üzerine 1 yıl boyunca delirme noktasına gelene kadar kafa yormuştum, bende en az 10 tane deneyimi olanlardanım.ama uyku düzeni, sosyal yaşam, düşünceler falan gibip attığı için hiç uğraşmıyordum bu sene ama burda görünce aklıma girdi dıbınakoyayım yine! ve yine istemsiz olarak yaşadım astrala geçmeden kendimi uyandırdım kalktım ve bunları yazıyorum lan.
    astral astral astral diye beynime girince burdan tekrar canlandı anılarım dıbınakoyayım. yatağa yattıktan 25 dk sonra hareket edememe, yutkunamama başladı ve rüya içindeydim ama ayık olduğumdan %100 emindim!! bedenim yukarı çekiliyordu ve ben istemedikçe alçalıyordu bu çok keyif verici bir his anlatılmaz yaşanır ama ziyadesiyle çok korkutuçu!
    bedenimden yarım metre yükseldim ve kendi bedenimi gözlerim kapalı bulanık şekilde algıladım ve çok korktum yine yeniden! kendimi sıkarak bedenimi kontrol altına aldım ve uyandım kalktım ve bunları yazıyorum. uyku düzenim ve yaşantım 1 kaç hafta yannanı yedi ama yapıcak birşey yok.
    ···
   tümünü göster