1. 1.
    +24 -14
    --- 18 12 2010 21:27 itibari ile son durum ---

    evet arkadaşlar, saat 22:00'da yeni gün yarışmamız başlıyor. klavyenize mouseınıza kuvvet. cevap vermediğim para göndermediğim arkadaşlar, bir sürü mesaj yağıyor hepsine bakamıyorum ama her gün sadece 1 kişiye yollayacağım büyük ikramiyeyi.

    nasıl seçeceğime gelince, adaletli olması açısından her günün kazananları için bi başlık açacağım ve hep beraber kimin daha çok ihtiyacı olduğuna karar vereceğiz, yani herkes gerekçesini yazacak en çok şuku alan sizlerin seçimi ile 1000tl yi kapacak.

    amorti kısımları için de aynı şekilde. herkes tutturduğu entry'sinin linkini ve gerekçesini yazacak. nereye yazacak derseniz:

    (bkz: 18 aralık neden benim daha çok ihtiyacım var)

    bu arada yazdıklarınızı tek tek okuyacağım ama kanıtlanabilir olmalı yazdıklarınız. yani zütten sallamayın. sorunca kanıt olsun. günde 1 amorti ve 1.000 lira şeklinde bakalım nereye kadar gideceğiz ilgiyee göre belli oolcak. buna ne gerek var şebek mi sandın bizi giberim bu işi diyenler olabilir evet ben olsam bende kızardım haklısınız panpa ama aklıma da başka bi yol gelmiyo amk.

    hem böylece sallama yalan söyleme ihtimali olanları halk oylaması ile tespit edip direk eleriz. giberim böyle iş mi olur diyenler de hakkını kaybeder belki asıl ihtiyacı olana gider para böylece.
    --- 18 12 2010 21:27 itibari ile son durum ---

    --- neden bana değil de ona gönderdin diyen bin kurularına ---

    @6254 #28243832 olm bilip bilmeden konuşuon adama haciz gelmiş kağıtları filan yolladı hapse düşecek durumdayım filan dedi ikna etti beni amk. kazananlardan biri işte. gerçi bu da söylenmez ama neyse delikanlı çocuk adam gibi anlattı durumunu kanıtladı. banka hesabının şifresini filan verdi (cep sms e gelen şifreyi de verdi gelince) girdim baktım dedikleri doğruydu amk

    bazı huur evlatları da çıkıp arkadaşlara yemek ısmarlayacam yolla yok sevgilime hediye alacam yolla, amk adamın ailevi durumları var darda kalmış senet menet derken bunların yanında sizinki de fakirlik mi şimdi dıbına koduklarım vicdansız şerefsizler bin kuruları içest godoşlar, sevgilisine hediye alacakmış da hakkıymış niye göndermemişim sevgilini gözünün önünde zencilere gibtiririm şerefsiz uzatma tersim pistir 1000 lira değil 5000 lira masraf eder hayatını gibertirim senin kimsin lan velet ? tamam sakinim amk çıldırtacak bu binler beni. para gönderioz yaranımıoz amk. gidin piyango alın süper loto alın madem zorla mı yazdırıoz muallaknin evlatları.

    --- neden bana değil de ona gönderdin diyen bin kurularına ---

    ---ŞANSLI BiR KiŞiYE PARA YOLLANDI---

    HAYRINI GÖR AMK KARIYA KIZA YEDiRME PARAYI

    http://postimage.org/image/2sa3zgrfo/

    ---ŞANSLI BiR KiŞiYE PARA YOLLANDI---

    ---en son durum---
    beyler düşündüm taşındım epey tutturan var tamam daşşaklıyım ama o kadar da daşşaklı değilim 5-6 bin lira da veremem evlat acısı gibi oturur. kazananlardan bi tanesinin hesabına geçicem parayı. buraya da capsi koyacam akşama doğru capsi alır atarım. işteyim şimdi.

    piyango bu gece 12'den sonra tekrar geçerli olacak.

    göndermiyor yalan bunlar diyen binler de züt olacak merak etmeyin.
    --- en son durum ---

    ---en son edit---
    ulan huur evlatları, bi sürü kişi bana küfredip durmuş, şurada gibe sürülmeyecek tonlarca anan zaaa entrysi giriliyor, yalancı olduğumu iddia edenler özellikle, taş attınız da kolunuz mu yoruldu sanki amk dolandırıcı edası ile anlatmışsınız. daha ortada fol yok yumurta yok nerden bildiniz yalancı olduğumu var mı kanıtınız ? yavaş yavaş sinirleniyorum, hadi siz ortamı bulandırmak isteyen provekebinlersiniz anladık da bi de size inanıp bana küfürlü mesaj atanlara ne demeli ? ulan huur çocuğu şu saatte nerden sana para göndereyim eft denen bi olay var sabah 9 akşam 4 de çalışıyor. öğleden sonra bakacağım dedim ama sinirleniyorum eğer sinirlenirsem bi gib göndermem hadi kendiniz inanmıyorsunuz bırakın inanıp yazanların şansına engel olmayın amk.
    ---en son edit---

    ---önemli edit---
    amk ihtiyacım var yollasan ölür müsün nolur yolla takunu yiyim diye daha başlığa hiç entry yazmamış adamlar mesaj atar oldu. lan bir değil iki değil beş değil on değil dakka başı para isteyen 5 mesaj geliyo asıl entry sonu söylediğim rakamlar ile biten adamları göremez oldum amk

    göndermeyin öyle her gelene 1000 lira dağıtsam 5 dk da biter tüm param. vermiyorum karşılıksız. başlığa yazmayanlar hele hiç istemesin tersim pistir sinir etmeyin hiç yollamam kimseye.
    --- önemli edit---

    inanmayan fakir binler için banka hesabım caaaaaaaapsliiiiiii:

    http://postimage.org/image/2nr0xmqck/

    yarın gönderiyorum ilk iş

    beyler düşündüm taşındım yoğun istek üzerine 1 numara ile kaçıranlara da amorti vermeye karar verdim. yani 999 001 484 486 801 799 tutturanlara 25 tl göndercem niye 25 diyenler olursa anasının amından ötürü.

    hadi başarılar

    edit

    @190 #28178077 yani bu numaralı entry nin sahibi arkadaş. para 800 bin lira. bugün 400 binliralık sözleşmeyi imzaladım keyfim yerinde. yoksa günahımı vermezdim amk.

    @210 #28178331 gayet mütevaziyim amk. 2007 model bi cliom var dizel, 3+1 evde kirada oturuyorum 700 tl kira veriyorum. ayda 2-3 bin lira yetio bana zaten. hatun filan da yok bi huurya vereceğime incici ihtiyacı olan birine vereyim amk. ne de olsa fakir adamlarsınız bilirim öğrencilik zor.

    o kadar parayı zütüne mi sokucan harcamıosan diyenler var, kurduğum işlere yatırım için harcıyorum parayı. şu soğuk su soğuk su diye banka reklamı vardı bildiniz mi bende onun gibi fakirlikten geldim buralara çalışarak amk
    ···
   tümünü göster