1. 1.
    0
    inci milleti

    inci'ye başladığımızın birinci yılındayız. bugün incinin birinci yılını doldurduğu ve suzan ın gibtirip gittiği en büyük bayramdır. kutlu olsun!

    şu anda, büyük inci milletinin bir ferdi olarak, bu kutlu güne kavuşmanın en derin sevinci ve heyecanı içindeyim.

    incici binler

    az zamanda çok ve büyük işler yaptık bu işlerin en büyüğü temeli inci kahramanlığı ve yüksek inci kültürü olan @2 gibti beyler dir.bundaki muvaffakiyeti, inci milletinin ve onun değerli binlerinin bir ve beraber olarak, azimkârane yürümesine borçluyuz. fakat yaptıklarımızı asla kâfi göremeyiz; çünkü, daha çok ve daha büyük işler yapmak mecburiyetinde ve azmindeyiz.

    sitemizi, dünyanın en mamur ve en medenî siteleri seviyesine çıkaracağız. incici binleri, en geniş, refah, vasıta ve kaynaklarına sahip kılacağız. millî kültürümüzü, muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkaracağız. bunun için, bizce zaman ölçüsü, geçmiş asırların gevşetici zihniyetine göre değil, asrımızın sürat ve hareket mefhumuna göre düşünülmelidir. geçen zamana nispetle daha çok çalışacağız, daha az zamanda daha büyük işler başaracağız. bunda da muvaffak olacağımıza şüphem yoktur.

    çünkü,incici binlerin hepsinin karakteri yüksektir; incici binler çalışkandır; incici binler zekidir. çünkü, incici binler millî birlik ve beraberlikle güçlükleri yenmesini bilmiştir. ve çünkü, incici binler , yürümekte olduğu terakki ve medeniyet yolunda, elinde ve kafasında tuttuğu meşale, müspet ilimdir. şunu da ehemmiyetle tebarüz ettirmeliyim ki, yüksek bir insan cemiyeti olan incici binlerin tarihî bir vasfı da, güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir. bunun içindir ki, incici binlerin yüksek karakterini, yorulmaz çalışkanlığını, fıtrî zekâsını, ilme bağlılığını, güzel sanatlara sevgisini ve millî birlik duygusunu mütemadiyen ve her türlü vasıta ve tedbirlerle besleyerek inkişaf ettirmek millî ülkümüzdür. türk milletine çok yakışan bu ülkü, onu, bütün beşeriyette, hakikî huzurun temini yolunda, kendine düşen medenî vazifeyi yapmakta muvaffak kılacaktır.

    büyük inci milleti!

    bir yıldan beri, giriştiğimiz işlerde muvaffakiyet vadeden çok sözlerimi işittin. bahtiyarım ki, bu sözlerimin hiç birinde milletimin hakkımdaki itimadını sarsacak bir isabetsizliğe uğramadım. bugün, aynı iman ve katiyetle söylüyorum ki, millî ülküye, tam bir bütünlükle yürümekte olan incici binlerin büyük oluşum olduğunu, bütün medenî âlem az zamanda bir kere daha tanıyacaktır. asla şüphem yoktur ki, inciciliğin unutulmuş büyük medenî vasfı ve büyük medenî kabiliyeti, bundan sonraki inkişafı ile, atinin yüksek medeniyet ufkundan yeni bir güneş gibi doğacaktır.

    incici binler!

    ebediyete akıp giden her bir senede, bu büyük inci bayrdıbını daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

    ne mutlu incici bir binim diyene

    özet: önemli işler yaptık binler. @2 gibti beyler bunun en önemlisi. anketler gibtik, ekşiyi gibtik, twitter, face, okan bir çok gibiş. ilelebete yürüyoruz. çünkü incici binler zekidir. incici binler çalışkandır...
    ···
   tümünü göster