1. 1.
    +2
    bak aslanım
    ben 27 yaşında bordo bereli olarak görev yapan askerim. görev haricinde yüksek mezralarda kendime ağaçtan gibtiritaktan bir kulübe yapar orada kalırım. buralarda aylarca kaldığım olur. avlanarak yaşarım. temizliğimi buz gibi soğuk nehirlerde yaparım. bunun haricinde bütün gün kendi eğitimimle uğraşırım. zaten günde 3 sefer yarımşar saat uyurum.
    haftalık raporlarımı kolumda takılı cep bilgisayarımdan verirken inci sözlüğü keşfettim.
    daha sonra yazmaya başladım bir nevi robot hayatımdan kopuyor az da olsa sosyalleşme imkanı buluyordum..taa ki senin açtığın gibimsonik başlığı görene kadar.
    öfke eğitimi aldığımdan dolayı ilk başlarda pek sinirlenmedim.. ancak seni takip etmeye karar verdim... nerede gibimdirikten başlıklar var hepsi senin..
    ulan amın torunu.. ulan muallaknin dölü.. artık senin yüzünden depresyona girdim.. görevlerimi yaparken sürekli senin açtığın gibimsonik başlıklar aklıma geliyor.. performansım düştü..
    aldığım güven eğitiminde arkadaşımın üstündeki hedefi isabet ettiremedim ve arkadaşımı öldürdüm. bunların hepsi senin yüzünden..sen sorumlusun bu olanlardan..
    komutanlarıma durumu anlattım. onlara senden bahsettim.. seni öldürmemi aksi takdirde bundan kurtulamayacağımı emrettiler.ve bilirsin biz ikinci bir emri beklemeyiz!
    ip adresinden evini bulduk.. gece yarısı operasyonuyla senden artık kurtulucam..
    helikopter sesi duyduğunda anla ki ben geliyorum!
    ···
   tümünü göster