1. 426.
    +7 -10
    Siz bu kadar takmışsınız kıl-tüy olaylarına, peki siz ne derece kendinize bakıyorsunuz?
    1.Erkeklerde koltukaltı kılı olurmuş, normalmiş. tak normal, bi kere koku yapıyor amk, siz de alın onları...

    2.Bir de penisin ve testislerinizin etrafındakilere ne demeli? tamam fizyolojik olarak tamamen alamıyor olabilirsiniz de, kısaltın amk. Sonra ağzına almıyor oluyoruz!!! Takılıyor, akıl gidiyor, sonra iyi saxo çekemiyor oluyoruz!!!

    3.Erkeksiniz diye elleriniz ve tırnaklarınız bakımsız olmak zorunda mı, en azından aralarına giren pislikleri temizleyin...
    En varoş dediğiniz kız bile (iğrenç görünme pahasına) sizin gibi hırtların ilgisini çekebilmek için kendi anlayışına göre bakım yapar. (ee ne de olsa her kurtlu baklanın bir kör alıcısı... )

    4.Neymiş Tam domalamıyormuşuz!!! Siz ön sevişmeden bir haber mal türk erkekleri!!! Kadını memnun etme zevkinden yoksun gerizekalılar, kadın lan bu narindir, yumuşak dokunuş sever... Neymiş Belini çukur yapamıyomuş. Ulan esnetmezsen kadını, akrobat mı her altına yatan sipastik! Kıvama getirirsen, amuda bile kalkarız, öyle yaparsın ne yapacaksan.

    5. Haa bir de neymiş, "am" kokusuymuş, peki sizin o penis altı toplarınızın da altından gelen koku nedir? hiç koklamayı denediniz mi? hah sonra yok eline aldı da, ağzına almadı neymiş midesi bulanmışmış... Kadınlar cindir o dokunduğu eli siz farketmeden koklayıp koku analizi yapıp, ağzına alıp almayacağına karar vermiştir bile. Kendinize bakıın kendinize!!!

    6.kadınlara sadece Ömür boyu elinize mahkum kalmamak için ihtiyaç duyuyor olsanız bile, saygı gösterin biraz ve aynaya bakın. Bu memlekette ne kadar ekmek o kadar köfte. Sonra yok vermedi, yok almadı, yok yutmadı gibi detaylarla, ereksiyon olamayan pipilerinize mal mal bakar kalırsınız.

    7. Ve son olarak böyle bir genelleme yapmadan önce insan olduğumuzu, ve kimilerinin kıl-tüy gibi konularla başa çıkamayacağını, herkesin engelleyemeceği doğal kokulara sahip olabileceğini, sabah uyanınca kişinin ağız kokusunun bile değişebileceğini hesaba katın ve bunu o mini beyinlerinize iyice yerleştirin, sonra konuşun.

    "şimdi hepiniz defolun gidin"
    ···
   tümünü göster