1. 1.
    +4 -1
    her ne kadar yönetim "özgür ortam diye inliyordunuz, alın size özgür ortam verdik" diyerek yapılanları bize mal etse de çoğumuz suzan'ın inci'nin mesajlarını afişe etmesi üzerine, inci'nin asıl patronu göstermek maksadıyla sözlük hatunlarının deşifre edilmesine ses çıkarmadığını biliyor sanırım. Hatta ve hatta bunu yapanın "ayağınızı denk alın" mesajı vermek adına bizzat moderasyondan bir kaç sıçmık olduğuna da eminim. Kimbilir, belki yazdıkları sözlük hatunları tarafından giblenmemek, sözlük hatunları tarafından reddedilmekte olabilir bunun gerekçesi

    Fakat dün yapıplan bu çirkin hareketin ardında aslında başka kansızlıklar, huur çocuklukları da var. Çünkü "sözlük amlıları" olarak deşifre edilen kızların arasına aslında inci sözlük'le alakası olmayanlar da var. Bu kimi kanı bozuk karaktersizlikler eski sevgililerini ya da reddedildikleri kızları da buradan afişe etti.

    Ayrıca son bir şey söylemek istiyorum, sözlük amlıları da buraya takılmasaydı nasıl bir ortam olduğunu biliyorlardı, bunu göze almalıydılar diyen aymazlara söylüyorum. Banka müşterisisin, kart bilgilerin çalındığı zaman o banka ile sözleşme yaptığın için sen mi suçlu olursun banka mı suçlu olur? Hepinizin zütüne koyum muallakler.
    ···
   tümünü göster