1. 1.
    +5
    *moruk mc.donalds sırasındayım. arkamda da bi kadınla küçük kızı var. kızın suratı da tam benim kıçımın hizasında. tutuyorum da dayanamıycam. sessizi bi koydum. neyse tepsi geldi kaçtım hemen. kız ağlamaya başlamıştı zaten.

    • yine aynı mc.donalds ama yanında salonu var orda oturuyoruz arkadaşla. arkamızda da böyle 8-10 yaş arası 4 çocuk var. sessizi bi koydum. 2 dakkaya kalmadı, yaldır yaldır terk ettiler ortamı.

    • geçen arkadaşla kampüste oturuyoruz. havada nası soğuk zütün gibilir. ev tutmuştuk o ara ordan da çıkmışız. gibe gibe oturuyoruz yani. sıkıldık amk 3 milyon verseler 5 milyon verseler muhabbeti yapıyoruz klagib. yandan gelenler geçenler var ama tenha. yani biri geçiyo belki 5 belki 10 dakka sonra biri geçiyor. karşı karşıya oturuyoruz, ters istikametten biri gelirse haber verelim geğirelim osuralım dedik. bu 1-2 geğirdi sıra bana geldi. yanımdan bi kız geçiyor ama ahu gibi ulan hala pişmanım. bu tam geçerken sesliyi bir koydum hacı. zannedersin kıçımla çamlıca şişesi açtım. karı döndü, bi baktı. gitti öylece.bir buçuk saat güldük.

    • bi arkadaşın hikayesi ama leziz. bunun küçük kardeşi vardı ilkokulda. bigün çocuk babasına yavşamak için yatarken yorganın altına girmiş, herif koymuş sessizi. çocuk başı döne döne çıkmış yataktan oracığa kusmuş ahahhahaa hala gülüyorum lan 13 yıl oldu.

    • lisedeyim takılıyoruz falan kızlarla muhabbet cart curt. okul sarıyerde ama nası bi soğuk, resmen kız giben soğuğu. kalöriferler de daha yanmaya başlamamış ama ben akıllı yaya yaya kalörifere oturmuşum. işte 2-3 kız arkadaşım falan muhabbet ederken pölopölopölopprss diye bi koydum sesliyi. karılar başladı gülmeye. ben de tutamadım güldüm hadi bide espriyle süsliyim madem osurduk yelleyelim hesabı. galiba şimdi ağlayarak kaçma vakti geldi dedim. ellerimi yüzüme kapayarak koştum. hayat işte.
    ···
   tümünü göster