1. 1.
    +1
    bu sözlük çok huurçocuğu gördü ama sizin kadar anası folloş olmuş bu ülkenin yarsı ile yatmış huurçocuklarını ilk defa gördü.

    sen hiç aynaya bakmadan nasıl olurda engellilerle dalga geçmeye çalışırsın be yavşağın oğlu.

    sen körebe oynarken bile nevri dönen bin nasıl olurda kör olan insanlara laf söylersin binin dölü.

    sen türkiye cumhuriyeti diye bir ülkede yaşarken nasıl olurda mustafa kemal atatürk'e sövmeye çalışırsın be züriyetsiz.

    sen allaha dine peygambere söven gavat adamsan eğer en yakın camide de bir cuma namazı çıkışı o dediklerini tekrarlarlasana be amın feryadı

    sen gazi karısı gibtim diyen huurnun evladı hiç mi utanmadın erkekliğinden hiç mi düşünmedin o kadının kocasının sen rahat uyu diye kendini feda ettiğini be it oğlu it.

    sen bu ülkenin başbakanına muhalefet liderlerine söven huurçocuğu hayatında çıkıpta 2 kelimelik bir cümle kurabildin mi sadece 10 kişiye karşı ha amın feryadı.

    sen ayrımcılık yapan kansız hiç mi kafanı sağına soluna çevirmedin be yavşakoğlu yavşak o küfrettin adam demin yanından geçiyordu hadi suratına söylesene onun burda yazdıklarını be soysuz bin.

    sen karıyı gibemediğin için facebook'unu telefonunu burda paylaşan kılıksız aynı tehlikenin senin anan için bacın için karın için yengen için olduğunu da mı düşünmedin be beyinsizin evladı.

    ve sen çocuk ferresi isteyen gelmiş geçmiş en büyük huurçocuğu senin ananı sözlükteki bütün liseliler gibsinde ozaman gör sen çocuk ferresi nasıl birşeymiş anasını gibtim evladı.

    gibtir git amk burdan
    ···
   tümünü göster