1. 1.
    +5 -1
    öncelikle seviyesi yüksek bir yazı yazıcağımı belirtiyim.Özet geç diyecek olanlara şimdiden söylüyorum sülalenizi giberim!!!

    Beyler ben sözlüğe yaklaşık 6 ay önce üye oldum.O zamanlar herşey gayet çok güzeldi. incinin kuruluş ruhuna uygun şeyler yapıyorduk. Facebookta fake hesaplarla pkk yandaşı sayfalara, ülkemizi kötüleyen sayfalara, sistemin çarkı olan sayfalara saldırılar düzenliyorduk. Populer kültürün ürünü olan tv ve radyo programlarına katılıp kendimizi ifade edebiliyorduk.
    Şimdi bakıyorum ki sol taşşak saçma sapan başlıklarla dolu.Yok işte sevgilim,yok efendim suzan, azdım,süper ferre gibi başlıklar var. dıbına koduklarım sevgilisi olan adam resmini buraya neden koysun, azdıysan elini becer, burası ferre siteside değil bir sürü kaliteli ferre sitesi var.O yoksa torrent kurun alayını indirirsiniz. Suzanında erkek olduğu belli bişey. Kız filan diye söylentiler çıktı ama bakmayın. Moderasyon-harun dayanışması olduğu kesin.

    ferre paylaşımı yaparak inci ruhuna aykırı davrandığınızı belirtmek isterim.Çünkü ferrelar kadını meta olarak gösteren ürünlerdir. dıbına koduklarım biz sisteme karşı değilmiyiz. ferre dediğin koskoca bir endüstri ve sen onun rekldıbını yapıyosun burda. Senin sistem karşıtlığını gibiyim.
    Ayrıca burda tanımadığınız kızların fotosunu alıp yayınlıyosunuz. Ayıptır oğlum. Yarın öbür gün sizinde bacınızın, kuzeninizin resmini alıp yayınlarlar burda.

    Anarşistlik kavrdıbını anlayamamış çok kişi var burda. Anarşistliği geçtim sistem karşıtı olmak ne demek onu bile bilmeyen bir sürü insan var.
    Sözlük artık populer kültürün kendisidir. Sistemin akışına kaptırmıştır kendisini.
    ···
   tümünü göster