1. 1.
    +4 -2
    insana sevgil yaptıran ilaç. nasıl mı? şöyle;

    lisedeydik o zamanlar bi arkadaşın kardeşi kullanıyormuş kafa yapıyor dıbınagoyum diye getirdi attım ikitane daha yeni gelmişiz okula, lan bi uyku bastırdı geçtim en arka sıraya vurdum kafayı yattım, ama lan ne tam uykudayım ne uyanığım böyle arafta bir yerde hocanın sesleri uzaktan uzaktan geliyor millet dürtüyor arda kalk hoca bağırıyor kalk ne elim oynuyor ne ayağım ne uykudayım ne uyanığım. aq son derste kendime geldim ama nasıl melek gibi olmuşum nasıl sakinim iyi huyluyum.

    bi kız vardı ben hoşlanıyordum ama açılamıyordum o zamanlar liseli utanması işte, kızlar la her tür binliği yap elleş koklaş anlaş seviş bi kıza tutulunca da utanma yap, neyse ev yollarımız ortaktı bikaç arkadaş grubu beraber takılır dağılırdık evlere, çıkışta toplaştık eve giderken, nasıl havadayım uçuyorum, dünya gibimde değil, gibimde olan kısmı da pembe dıbınakoyim, hoşlandığım kızda bizimle tabi birden ona dönmüş yolun ortasında demişim,(bu kısımlarda ipler kopmuş hayal meyal hatırlıyorum)

    +çıkalım biz.
    -hö he nereye çıkalım.
    +arkadaş olalım sevgili olalım sevişelim öpüşelim çıkalım biz. el ele tutuşup kırlarda da koşarız hem. koşarız di mi lan? koşalım hadi ver elini.
    - eeehehe olaar
    sonra yolun ortasında arabalarla koşun aq. salak liselilik işte.

    (daha sonra ordaki arkadaşlar anlattı bana bu dialoğu) çok hoşuna gitmiş hemen oracıkta kabul etmiş. ben ertesi sabah uyanıp giden-gelen giden msjları kontrol ettiğimde farkettim her şeyi.
    atarax böyle mucize bi ilaç işte sevgili yapıyor insana. hee ondan sonra nooldu? taş çatlasın 6 ay çıktık. şimdi soy adını bile hatırlamıyorum.
    ···
   tümünü göster