1. 1.
    +6
    da soyle bir sey var.

    sizin amsalakliginiz yuzunden 17 yasindaki gerizekali liseli bir kiz sozlugu elinde oynatti, modlari kullandi. siz de mal gibi baktiniz.

    kac kere basliklar actik, suzana prim vermeyin diye. hatta denilen suydu "suzana prim vermeyin, o ya erkek, ya da dikkat cekmeye calisan liseli cirkin bir kiz"

    nasil da cikti.

    17 yasinda liseli kizin burada sinirsiz am got muhabetti yaptiktan sonra dava acmasi da abezdir, ne kadar yasal olsa da. annesi babasi ne diyecek acaba, ya da ne dedi?

    "bu cocuklarin anasi babasi yok mu yaa" cok bilindik bir cumle, nasil da uyuyor buraya. tamam girersin inciye, yazi yazarsin, am got muhabbeti yaparsin, amli oldugunu da caktirirsin. hatta abartip msn de verirsin. ama cam acip soyunmak tamamen cocuk aklidir ve hatadir. datura da 17 yasinda oldugunu bilip de soyduysa onun ta amina koyayim. suzan'a inanasim gelmedigi icin (17 yasinda oldugunu itiraf etme meselesi) bilemiyecem

    not: bana moderasyonu savunuyor demeyin. moderasyon en buyuk huur cocugudur. hepsinin sosyal hayatlarinda ozurlu olduklarindan adim gibi eminim. anca buradaki karilari soyabiliyorlarmis iste, o da modluklari sayesinde.

    `
    suzan'a not:
    `

    idil'cigim,

    su anda belki pgibolojin bozuldu bilemiyorum. 17 yasinda genc kizsin, tamam yaptin bir hata, cocuk hakli. hatta bu huur cocuklarini dava ederken sonuna kadar haklisin da, bu sozluge girip aylardir yaptiklarin ne kadar benim icin sinir bozucu olsa da, oldu mu guzelim? tahmin edemedin mi bu huur cocugu moderasyonun deli osbirciler olup sosyal ozurluler oldugunu? msn verdin onlara bu yasinda, hatta birine cam actin. neyse, umarim bir nebze hayattan biseyler ogrenmissindir.
    ···
   tümünü göster