1. 1.
    +22
    evet beyler burda hepinizi ayakta alkışlıyorum,

    daha fazla meşhur olmak adına sözlüğü popüler kültürün öğesi yapan huur çocuğu modlara kocaman bir alkış gelsin önce. tebrikler meşhur oldunuz, televizyonlara, gazetelere çıktınız. ilk başta saldırdığımız gazetelere, televizyonlara...

    gerçek hayattaki ezikliğini, abazalığını yarattığı sanal karakterin ve gücün arkasına saklanarak, gerek kızlara asılmak olsun(hiç küfür etmeyin dıbına koyim, onların zütünü kaldıran sizsiniz), ya da ne biliyim ego tatmini olsun sözlüğü bir araç olarak kullanan yannan kafalı modlar ve tüm yazarları da ayakta alkışlıyorum. ekşideki entel binlerden farkınız yok gözümde.

    sırf göze batmak için, ego tatmini için bişeyler yapmaya çalışan muallakler, önce alkışlıyorum sizi. sonra da ekşideki celebrity mantığını şu sözlüğe bile getirdiğiniz için tebrik ediyorum sizi. yarattığınız yapmacık karakterler sahte entrikalarını takip eden bütün huur çocuklarını ki bunların yapabildiği tek şey takip etmektir, dizi takip ederler, modayı takip ederler, otu takip ederler, taku takip ederler. neyse onların da ta dıbına koyim.

    sözlüğü işgal eden, arkadaşlar arasında saçma sapan geyik yapmak için burda olan liseli binler ve yıllar geçmesine rağmen liseli kafasından kurtulamayan muallakler sizlere de kocaman bir alkış gönderiyorum. gerçi suç siz de değil, sizi buraya alıp prim veren de dıbına koyim.

    ve aklıma gelmeyen, sözlüğü bu noktaya getiren tüm feriştahını gibtimlerim

    hepinizi tebrik ediyorum, el birliğiyle anasını gibtiniz sözlüğün. bu sözlük ilk açıldığında neydi, şimdi ne dıbına koyim bir karşılaştırma yapın. popüler kültür öğesi olan her şeye saldıran (saldıran derken fiziki ya da aşağılayıcı bir şiddetten bahsetmiyorum), burjuva medyasının anasını giben, internette yaratılan sahteliği doğallıyla giberten, internet ortdıbının anarşist gücüydü. ilk başlarda harbiden umutlanmıştım dıbına koyim, bu anarşist ruhuyla, bir gün sanal hayattan da çıkıp gerçek hayata da yansıtabilirdi belki gücünü. ama moderasyondaki muallaklerin kişisel çıkarları yüzünden şu gelinen hala bak. sadece gülmek için girdiğim bi mizah sitesi oldu dıbına koyim.

    özeti de geçiyorum, inci sözlüğü giberttiniz helal olsun. şimdi gidin bilmem kim için 1000 entry girin, üst üste 10 entry girin ya da ne biliyim entry numaranısı 5le bitene kadar entry kasın.

    dıbına koduğumun ezik binleri sizi
    ···
   tümünü göster