1. 1.
    +4
    lan zütü gibikler, hani inci farklıdı, admine moda küfredebileceğimiz tek sözlüktü? zütünü gibtiklerim yediniz takları ekşiden mi okuyaz, hangi gibik mod yaptı bunu bilmiyorum da msn'de yavşadıı karıyla ilgili capslerini koyanları uçurmuş huur çocuu. verin lan bana ben de bu başlıkta paylaşacam, uçuracaksa da uçursun o zütveren gibik.

    inciye zeykur zamanından beri girerim, böyle rezalet görmedim. efendi olun zütverenlik yapmayın.

    bu olayın içyüzünü birileri anlatıncaya kadar up.

    edit: caps'ler ifşa gerekçesiyle silinmiş, aklı başında biri şunlardan hassas bilgileri sansürlesin, email, isim nick gibi. o şekilde yayınlamayanı gibsinler.

    "moderasyonun bitirmek için elinden gelen her şeyi yaptığı sözlüktür efendim. dün gece 17 yaşındaki kızla msn yazışmalarının yayıldığı moderatörle dalga geçen yazarların silinmesine kadar vardı nokta. din, siyaset, ferre linki paylaşmadığı halde sadece moderatörle taşak geçti diye yazar silen bir moderasyondan bu sözlüğe ne gibi bir fayda gelebilir ki. admini nasıl uyuyor buranın anlamak mümkün değil. adam paşa gönlüne göre insanları çaylak bile yapmadan direk silebiliyor. zaten çok az sayıda yaratıcı ve esprili yazarı kaldı onları da ya silerek ya da küstürürek kaybetmekteler.

    tabii sırf burada dönen olaylar bunlarla da sınırlı değil. sözlüğe erkek olduğu halde sırf geyiğine cinsiyet sorusunu kadın diye cevaplayan insana merhaba, tanışalım mı mealinde mesaj atan, yine sırf kız olduğu için yeni gelen üyeyi zütüncü nesilden 2. nesile atlatan modlar mı ararsınız, ne ararsanız var. nerede o murat bardakçı, ülke tv ziyaretlerinin yapıldığı zamanlar, nerede bu zamanlar. inci sözlük bitmiştir geçmişler olsun."

    (yeni tıklayanlar da okusun editledim)

    sevgili kardeşlerim,

    iktidarın olduğu her yapıda olduğu gibi incide de iktidarı ele geçirenler hemen gibinin doğrultusunda direksiyonu sürmeye başlıyor. ben zaten kevaşenin girdiği delikten hayır çıkmayacağını da biliyorum, o yüzden erkek erkeğe takılmak için geldik, bu zütünü gibtiimin huurları burayı da karılar hamdıbına çevirmiş anlaşılan.

    kızdığım şey şu, uçurma demiyorum, huur çocuu liselileri gene uçur, ama incinin 4 temel ayağı var (ilk günden beri burdayım bu kurallar oluşurken fikirlerimi de belirttim, hatta hamdiyle sürtüştük):
    dine küfretme
    siyasete küfretme
    (çünkü bu iki konuyu da hayatıyla bedel ödeceyek kadar ciddiye alan gerizekalılar mevcut)
    ferre paylaşma (bilhassa yasal olarak reşit olmayan kişilerle yaşanan ya da yaşanması muhtemel cinsel ilişki şeklinde, buna liseliler de dahil)
    ifşa etme (yok bilmemne lisesindeki sefgilimi çalan çocuk yardırın tarzı)

    geri kalan her türlü gibiş serbest, buna ben de anam da modun kendisi de anası da dahil.

    verilen capsleri sakladım, uçurulmak yerine sadece silinmekle yetinilebilirdi, zira ifşa var, ama bu kadar ağır ceza verilmesi taktir deyip geçebilirdim.

    işim uygun olsa şunlardaki "private information"ı (yani o modun emailini adını vs.) sansürleyip yayınlamak isterim, şimdi bununla uğraşacak zamanım yok. ama burda ilk mesaj atandan sonra paylaştım ve çöpe gitti, ifşa gerekçesiyle. haklıdır, katılırım, ama ifşa bilgileri silindikten sonra aazının suyunu akıta akıta 17 yaşındaki -ya da öyle sandığı, bilemiyorum- kıza göğüslerini aç demek, taraflardan birisi reşitse yasal anlamda ağır suça girer. şimdi size hukuk dersi verecek değilim, zaten avukat ta değilim ama mesleğim gereği böyle huur çocuklarının olduğu bililşim davalarında bilirkişilik yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.

    bunu zütünüz gibile gibile öğrenceksiniz huur çocukları.

    özet: am züt meme

    haydi hepinize gömdüm.
    ···
   tümünü göster