1. 1.
    +6 -4
    *bazı sünepe laisist ve batı özentisi cümle solcu bu lafımdan ötürü ar edecek ama gerçekleri bu riyakarların kaba etlerine etlerine vurmak lazım.

    • bu kişiler yılbaşı kutlamanın hristiyanlıkla bir alakası olmadığından dem vurur fakat evlerinde hindi pişirme çam ağacının evinin içine dikme gibi bilimum hristiyan gelenklerini yaşatmaktan geri durmazlar.(ki malum zatlar kurban bayrdıbını çok büyük bir vahşet olarak değerlendirir)

    • her seferinde kapitalizmin uşağı olmayın diye fakir fukara edebiyatı yapar yine böyle sıradan günleri kutsamkta en başı bu kişiler çeker.

    • laisistler çocuklarına çanakkale savaşındaki mucizelerin tamamen hurafe olduğunu söylemekten geri durmazken, veletlerinin noel babadan hediye beklemesini son derece yerinde bir davranış olduğu savunur.

    • aynı şekilde müslümanlar kutlu doğum haftasını kutlayınca ya yobaz ya da hristiyan adeti diye nitelendirir hicri ya da osmanlının uyguladığı rumi takvimi yılbaşını kutlama fikrine laik bir devletin balatalarıyla oynama olarak değerlendirirler.

    • yılbaşı için en büyük argümanları biz hristiyan bayramı kutlamıyoruz ki olan bu riyakarlara o zaman bu günü batının kutsamasının sebebi ne diye sormak istiyorum. özentiliğe dur deyin..o sizi durdurmadan

    niyetimkimseyikırmakdeğilordakiniburayakoymakdeğilaradasürçülisanettiysekaffolatutmasınıbilirizdekemiğiyokbunun.
    ···
   tümünü göster