1. 26.
    0
    sevgili kardeşlerim,

    iktidarın olduğu her yapıda olduğu gibi incide de iktidarı ele geçirenler hemen gibinin doğrultusunda direksiyonu sürmeye başlıyor. ben zaten kevaşenin girdiği delikten hayır çıkmayacağını da biliyorum, o yüzden erkek erkeğe takılmak için geldik, bu zütünü gibtiimin huurları burayı da karılar hamdıbına çevirmiş anlaşılan.

    kızdığım şey şu, uçurma demiyorum, huur çocuu liselileri gene uçur, ama incinin 4 temel ayağı var (ilk günden beri burdayım bu kurallar oluşurken fikirlerimi de belirttim, hatta hamdiyle sürtüştük):
    dine küfretme
    siyasete küfretme
    (çünkü bu iki konuyu da hayatıyla bedel ödeceyek kadar ciddiye alan gerizekalılar mevcut)
    ferre paylaşma (bilhassa yasal olarak reşit olmayan kişilerle yaşanan ya da yaşanması muhtemel cinsel ilişki şeklinde, buna liseliler de dahil)
    ifşa etme (yok bilmemne lisesindeki sefgilimi çalan çocuk yardırın tarzı)

    geri kalan her türlü gibiş serbest, buna ben de anam da modun kendisi de anası da dahil.

    verilen capsleri sakladım, uçurulmak yerine sadece silinmekle yetinilebilirdi, zira ifşa var, ama bu kadar ağır ceza verilmesi taktir deyip geçebilirdim.

    işim uygun olsa şunlardaki "private information"ı (yani o modun emailini adını vs.) sansürleyip yayınlamak isterim, şimdi bununla uğraşacak zamanım yok. ama burda ilk mesaj atandan sonra paylaştım ve çöpe gitti, ifşa gerekçesiyle. haklıdır, katılırım, ama ifşa bilgileri silindikten sonra aazının suyunu akıta akıta 17 yaşındaki -ya da öyle sandığı, bilemiyorum- kıza göğüslerini aç demek, taraflardan birisi reşitse yasal anlamda ağır suça girer. şimdi size hukuk dersi verecek değilim, zaten avukat ta değilim ama mesleğim gereği böyle huur çocuklarının olduğu bililşim davalarında bilirkişilik yaptım ve yapmaya da devam ediyorum.

    bunu zütünüz gibile gibile öğrenceksiniz huur çocukları.

    özet: am züt meme

    haydi hepinize gömdüm.
    ···
   tümünü göster